Dan före doppardan!

Efter en heldag så är jag nu på väg hem från mina kusiner! Riktigt mysigt att äntligen träffa dem igen! Nu väntas skinkgarnering och allmänt julmys! Kramar, hörs någon mindre upptagen dag!



Locked out of heaven

Ska ge mig ut på en joggingtur innan jag åker ner till överby och handlar de sista julklapparna! Ska även försöka hitta något till imorgon då vi har julavslutning med handbollen, vi ska gå spökhus och käka pizza. Antingen kommer jag dö av skräck i spökhuset eller skratta, vi får se!



Dance my feet off


Väldigt inaktiv för tillfället, har inte haft något särskilt att skriva om och har fullt upp med allt annat. Men det kanske kommer upp mer inlägg i veckan, sista veckan av skolan!

Bjuder på en gullig bild på mig och Wilma från halloween!



In the outer space

Kollade runt på lite kläder på internet och hittade den här skitcoola kimonon från Monki! Nog det häftigaste rymdplagget som gjorts hittils, om den skulle ha ludd i hela sig så skulle jag lätt önska mig den som morgonrock i julklapp!



EM

Åh är så jäkla taggad inför handbolls EM som börjar idag! Ska helklart kasta mig ner framför tv:n efter jag har tränat och pluggat. Och det är Sverige - Danmark, matchen kommer vara så jäkla intensiv! Ses framför tv:n! 



Walk this way

Lite bilder från ridningen i fredags som Felicia tog. Förlåt alla icke-hästintresserade men jag var tvungen! 



You make me feel like I'm the number one

Har haft fullt upp hela dagen idag! Imorse så åkte jag till stallet för att vara med i dressyrtävling. Det gick ganska bra - jag förbättrade mig från förra gången i alla fall! Felicia var där också och kollade så sedan satte vi oss i cafeterian med lite annat härligt folk. Nu på eftermiddagen så har jag städat, julpyntat och börjat plugga. Har ett ton mer att plugga, här näst blir det syslöjds utvärdering! 



Deep Freeze

Sitter och spelar världens överlägset bästa julspel någonsin i väntan på att jag, Diana och Sara ska åka in och se på bio! Ingen jul utan detta spelet, det säger jag bara. <3



1a December!


Whooa, idag är det första december, jeeesuuss va fort tiden går! Igår red jag direkt efter skolan och felicia följde med. På kvällen så hade jag, Sara och Felicia en liten filmkväll, det var jättemysigt! Idag blir det lussebak, träning och bio. Blir nog lite adventspyntning också, åh vad jag älskar julen! <3

Slänger in en bild på min adventskalender eftersom jag älskar både choklad och jul!