Burn baby burn

Efter att ha mått kasst typ hela dagen så mår jag äntligen bra och ska dra mig mot pauline för att spendera kvällen med henne. Har sett fram emot att träffa henne länge och hoppas verkligen att jag mår bra resten av kvällen!



Never let me go

Hej vänner! Jag har härmed inga läxor att göra på två veckor och därför hoppas jag på att kunna hålla uppe bloggningen bättre även under veckorna nu framöver! Däremot har jag desto mer packande att göra och det kommer nog ta hela helgen och hela nästa vecka att packa ner och upp allt jag äger. Hoppas ni har haft en bra torsdag, jag ska fira att spanskaprovet är klart med att se älskade Blacklist! Kram



Allt det där jag ville vara

Har tusen saker jag måste göra denna veckan, tusen saker jag vill göra denna veckan och lika många saker jag inte hinner göra denna veckan. Därför får det bli en dålig iPad bild och ett löfte om att skriva mer ikväll!



Catching fire


Äntligen vår (min och Felicias) tur att få se Catching Fire, har skyhöga förväntningar!



All my life I've been waiting for someone like you

Ph: Jag packar väldigt effektivt, det är såhär det slutar när man ber mig packa viktiga saker!
Har packat kläder i flyttlådor hela förmiddagen, kanske inte det roligaste men behövs göras. Det är dessutom roligare än att plugga spanska som jag egentligen behöver... Nu ska jag ut på en joggingtur, underbart väder ute!



Aldrig mer gå ensam

Gjorde en kladdkaka med knäcktäcke förut, hade verkligen en längtan efter att få baka lite. Har inte smakat ännu men smeten smakade gott och det luktar himmelskt! Vi får hålla tummarna för att det smakar bra också! 



Det är dagarna man minns

Ph: Alla bilder är ifrån hotellet vi ska bo på!
Idag bokade vi resa till det här stället! Lanzarote under sportlovet känns bra, dessutom är det veckan efter jag har varit på Ellie Goulding konsert i Oslo så nu kan jag inte göra annat än att längta till Februari!



You're on the edge of still alive

Hela inlägget kommer inte vara om hur man rider eller hur min dag i stallet har varit utan hur jag känner att jag kommer sakna denna underbara ridskola som har utvecklat mig något enormt och lärt mig så mycket. Ännu ett band som ofrivilligt måste kapas vid flytten. Tur att jag har hittat en ny ridskola i Göteborg nu i alla fall! 



Hold me closer

Ph: Mina nya tights är klädkärlek, inte bara snygga utan sköna också! 
Efter en sugig skoldag (två timmar resa till skolan för att veta att våran första av två lektioner var inställd, sitta i biblioteket själv i två och en halv timme och vänta på nästa lektion, gå på lektionen och får sluta 35min tidigare så att lektionen bara blev 25min och sedan en och enhalv timmes resa hem igen) så har jag tagit mig en kopp varm choklad och kollat gamla bilder - så kul att se hur man har utvecklats på två år!



Frosty winter days

Ph: Frost, frost och mer frost!
Vi hade som sagt snö imorse och det ligger kvar lite fortfarande. Det som är dåligt när det bara kommer lite snö och det är ganska varmt är ju att allt slaskar bort och sedan fryser till is på kvällen, därför var det lite jobbigare än vanligt att ta sig hem från dagens joggingtur då jag i några uppförsbackar fick gå för att inte åka baklänges rakt ner igen! Efter har jag ätit och redigerat en del bilder och eftersom jag inte har några läxor tills nästa torsdag så kan jag nu bänka mig framför Blacklist med en hårinpackning och fortfarande ha gott samvete! 



Let it snow


God förmiddag på er! Det snöade imorse hemma i Trollhättan, min morgon började alltså tusen gånger bättre än vanligt, älska snö!



To think outside the box I know

Ph: Hastigt redigerat smakprov utav bilderna idag, tänkte lägga ut mina favoriter efterhand! 
Har egentligen lite spanska som behövs läras in till imorgon men istället sitter jag och lyssnar på eviga gamla favoritlåtar. Just nu: The Wombats – Lost In The Post



Fall in love with me

Gud vilken bra onsdag jag har haft! Jag slutar alltid tidigt på onsdagar så jag har varit hemma sedan ca halv tolv och kastade mig genast ut för att hinna fota frosten i solskenet! Det var så mysigt och dessutom så kändes det som att det blev en hel del bra bilder (det borde det i alla fall bli när man har tagit 340st) som jag kan bjussa på här i bloggen. Efter det har jag ätit en god kebabsallad och städat mitt rum. Skulle egentligen ut och köra backintervaller men nu är det snorhalt så vågar inte ge mig ut, får kanske bli någon fys inne istället. 



Nov. 19, 2013


Kvällsmat på Jensens och julklappsshopping innan jag ska testrida en ridskola - en bättre tisdag helt enkelt!



Messy hair

Ph: Alla bilder är från Google
Imorse fick jag verkligen en längtan efter att färga håret. Tror, tyvärr, inte att jag kommer att göra det inom den närmsta tiden då jag försöker spara ut till långt hår och hålla mig borta från allt som sliter på det. Och jag har dessutom ingen aning om hur jag skulle färga det, vilket kanske märks på collaget då det är allt ifrån ljusare blont till ganska mörkbrunt, men vill för tillfället verkligen det skitsnygga mörkbruna med ljusare slingor i som tjejen med fräknar har! 



Stay alive

Söndag är pluggdag! Har precis satt mig med matten efter en promenad med vovven och lite fika. När jag är klar med matten så blir det dagens joggingpass och även mera plugg! Inte så kul men det behövs ju tyvärr...



People are talking

Hej! Har suttit och redigerat bilder en stor del av dagen, var på handbollsmatch i torsdags och kunde inte motstå att ta med kameran. Däremot så vet jag inte om ni är intresserade utav att se mer handbollsbilder, har ju blivit några nu...? Ska ta det lugnt ikväll och krypa ner i soffan med min B&J, kram på er! 



New!

Det jag köpte igår i Göteborg! Riktigt nöjd med allting - enkla, bekväma och snygga basplagg som kan bäras när som helst!
Lite bra musik som kanske kan göra dessa mörkare dagar lite ljusare! (Har ni inte lyssnat på Hudson Taylor så GÖR DET, alla låtar!!)



Super Fudge Chunk


Efter en flängig fredag med endast 20min skoldag, några timmars shopping i Göteborg med Olivia, lunchning med Olivia på tåget hem och en helkväll i stallet så har jag äntligen landat i soffan med en B&J. Phish food som är den godaste smaken var slut så jag provar något nytt!



Lyxfällan

Haha, såg det här idag i skolan på samhällskunskapen när vi hade privatekonomi, hela klassen satt och garvade! Bästa lyxfällan jag har sett!



Do you know what you've become

Inte gjort så mycket vettigt på hela eftermiddagen, så måste göra allt nu på kvällen! Först ut blir att träna, sedan ska jag mysa med mamma och äta räkor tillsammans med henne innan jag ska plugga en massa spanska. Kram!
 



Ingen kan stoppa oss


Skoldagar som dessa är de bästa! Se på bio och nu hem i skinande sol, det börjar bra!



Cover my ears like a kid

Tisdagar är alldeles för långa för mig! Att gå till skolan till fyra så att det redan är mörkt när man går ut ur skolan är ju pina. Men något roligare är imorgon då jag inte har några lektioner utan  istället ska på bio med klassen och alla andra samhällsettor angående kränkningar och förutfattade meningar! Ska bli jätteroligt tycker jag som älskar att diskutera sådant. Dessutom slutar jag tidigt så om jag har tur så hinner jag fota och blogga mer! 



It's boring how people talk

Jag är så trött idag så jag håller på att somna framför skrivbordet. Och klockan är inte ens tio?! Kan ha något att göra med att jag inte haft någon tid hemma att hämta krafter ifrån utan att jag istället har varit hos tandläkaren och flängt runt all annan stans också. Det kanske är ursäkt nog så att jag, nydushad och helt oförberedd inför morgondagens svenska presentation, kan gå och lägga mig. Trots att klockan bara är halv tio... Annars så skyller jag på pendlingen och faktumet att jag går upp tidigt som skjutsingen. 



I'm never gonna dance again

 
En riktitg grå, regnig och mulen söndag är vad det är idag. Har städat och varit ute och gått en timme hittils denna dagen och kvällen blir inte mer händelserik då jag måste plugga. Ska försöka göra det hela lite roligare genom att beställa kläder och måla naglarna. Helgen har gått aldeles för fort, behöver fem veckors helg till tack.



I'd love to be the queen

Dagen har gått så fort idag! Har precis kommit hem efter en heldag i stallet och på tävlingsbanan. Nu ikväll ska jag ta det lungt, se på film, äta pizza och möla allt onyttigt jag kan hitta. Egentligen är jag sjukt sugen på cola och B&J men julmust och godis får duga! Har tänkt se "The Great Gatsby", någon som vet om den är bra?



We'll be coming back for u

Ph: Bild från en framridning för något år sedan... 
Dåligt bloggat igår, hade fullt upp hela dagen! Var och fikade med kompisar direkt efter skolan, red och var på filmkväll! Kom hem lagom sent för att kunna sova och få tillräckligt med energi för idag - ska hopptävla! Min första hopptävling på evigheter men också första som jag inte känner mig särskilt nervös inför. Får hoppas att jag inte gör som förra gången då jag flög (snarare rullade) av hästen i en sväng... och ja, jag har det på film! 



Choose your battles

En del vattendroppsbilder jag tog i onsdags, blev själv nöjd med dem och ljuset som speglar sig i droppen! Vad tycker ni? 



White teeth teens are out

Ph: Smakprov på bilderna som jag tog igår! 
Denna eftermiddag har jag joggat, stekt pannkakor (alltså stekt de småbitar som det blev när jag försökte vända dem), gått promenad med Pauline och kollat handbollsmatch! Kom hem precis för en stund sedan så ska försöka dra ner på det adrenalin jag har kvar från matchen med en kopp te och lite serietittande. Alltså ska jag kolla på Blacklist, får inte nog av den serien!



Watchtower

Ph: Gröt med jordgubbar är så gott och mycket nyttigare än sylt, prova! 
Godmorgon! Så skönt med en ledig dag och chansen att få sova ut. Jag har inga direkta planer för dagen... alla andra går ju i skolan så blir svårt att träffa någon. Börjar därför dagen med frukost vid datorn och Pretty Little Liars istället! Hoppas ni får en fin dag, kram! 



Everybody gets a second chance

Att sluta tidigt är ju bara för bra! Knäppte dessa bilder idag efter att jag hade kommit hem från skolan i fint solsken, gick ut och joggade med lika bra väder och sedan när jag kom in igen så började det regna. Hade verkligen vädret på min sida! Dessutom är jag ledig imorgon så jag kan göra vad jag vill ikväll och sova ut imorgon, jag har alltså all anledning att vara glad! När jag fotade förut så tog jag även några naturbilder som jag tänkte kommer upp om någon dag, hoppas att ni kommer gilla dem lika mycket som jag gör! 



Fifty shades of underwear

Idag har Kappahl lanserat sin nya underklädeskollektion som är helt inspirerad av de omtalade böckerna Fifty Shades Of Grey. Fina underkläder som ser lite dyrare ut till bra pris och en väldigt påkostad kampanj. De har uppenbart fått väldigt mycket mer uppmärksamhet nu än vad de skulle fått om de inte hade samarbetat med något så känt. Vad tycker ni? Överskattat eller värt sin uppmärksamhet? 



Jul, tack!


Ph: förra julen, som sagt så är ljusslingor det mysigaste som finns!
Hej allihopa!
Hela dagen idag har jag varit i Gbg som vanligt men denna dag fick jag inte åka hem med en gång utan har varit på informationsmöte om nya lägenheten också under kvällen. Känns bra, nu smäller det snart och jag ser fram emot att gå runt i ett julförberett Gbg! Längtar faktiskt efter jul i allmänhet med snö utomhus och levande ljus och ljusslingor (älska ljusslingor) inomhus. Fast maten måste ju ändå vara det bästa, får aldrig nog! 



Still Sane

Ph: Förut
Idag har jag pluggat heeeela dagen, så mycket att till och med Frisco blev trött på det tillslut! Jag vill mer än gärna lägga mig och sova och bara strunta i allt - jag är trött i både huvudet och kroppen, känns nästan som att jag håller på att bli sjuk. Men istället så tar jag en paus, ser på lite solsidan och byter sedan fokus från matte till spanska. Men innan det en kopp te!



Explode

Jag älskar att följa folk som ger mig modeinspiration på instagram eller läsa deras bloggar och liknande och min största modekälla är nog ändå Angelica Blick. Tycker ingen har en så klockren stil och kan få till så många olika stilar så snyggt och naturligt, hon liksom konkurrerar ut alla andra modemänniskor. Därför blev jag skitglad när jag hittade en annan tjej som också har en stil som är inspirerande och varierande nog att bli en ny favoritbloggare! Hon heter Martine och bloggar på http://explode.blogg.no/, klistrade ihop några av mina favoriter av hennes outfits... in och läs och bli inspirerad! 



Bagels

Något som syns överallt på Instagram och i bloggar för tillfället är amerikanska pannkakor, varje dag är det en ny människa som har tagit det amerikanska till Sverige. Tycker att det finns något 1000ggr mer amerikanskt och som är lika mycket godare också - bagels! Därför bakade jag det igår (första gången jag gör det själv), trots bristerna i utseendet så smakar de fortfarande skitgott. Så ta adjö till pannkakorna och välkomna bagelsen till era hem! 



Group therapy


Idag är det exakt en månad kvar tills jag flyttar! Känns så konstigt och roligt, speciellt då jag aldrig har bott i en annan stad innan. Men det här ska bli kanon, det vet jag. 



Glory and Gore

Har haft en lugn morgon med lite lyxfrukost och ett Pretty Little Liars avsnitt! Så skönt att kunna chilla och ta dagen som den kommer. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och kanske plugga lite, har struntat i alla måsten som t.ex. plugg under hela veckan. Vi får se var dagen leder, kram!