Tennis Court

Den här tjejen är helt fantastisk! Hennes album är asbra och den här låten har sådan härlig känsla, Lorde kommer vi se mycket av i framtiden.



Legendary

Ph: Från i måndags hos Elin... kaosbild och inte direkt smickrande för någon av oss.
Har varit några dagar nu då jag har utnyttjat lovet fullt ut och helt enkelt förbisett bloggen. Jag har sovit med Olivia, Svea och Maja hos Elin under måndagen, jag provred på en ridskola i Göteborg på tisdagen, igår var jag och handlade innan jag sov över hos Juliette med Sara och hade skräckfilmskväll. Idag har min bror kommit hem och jag har träffat honom för första gången på några månader! Fullspäckat lov alltså och det känns helt underbart! 



The purge

Ph: Några veckor sedan när jag var ute på pw!
Sorry för dålig bloggning, har haft fullt upp hela veckan! Ikväll sover jag hos Juliette med Sara, vet inte riktigt vad jag har gett mig in i då vi ska se på The purge!



Handboll och sena kvällar

Idag var det en riktigt tuff match kan jag säga, inte så att vi (kan inte låta bli att räkna med mig till klubben och laget) inte låg lika med dem utan det var mycket puttandes och jag har nog 10 bilder på folk som ligger på marken, har fått ett finger i ögat eller armbåge på näsan! Redigerade till en bild lite fort bara, nu ska jag se ett (eller flera) Pretty Little Liars avsnitt och njuta av att kunna stanna uppe sent ikväll och sova länge imorgon! 



Forbidden love

Ph: Från igår när vi fikade i Göteborg. Den cupcaken alltså, doooog vad god!
Har gjort allt jag skulle göra idag och det känns så skönt! Jag ska ta och göra mig iordning så att jag kan åka till handbollsmatchen snart, ska bli kul att se om det blir bättre bilder idag när jag hunnit förstå objektivet/kameran mer! 



Paris

Hittade en massa bilder från nästan exakt ett år sedan, förra årets höstlov närmare bestämt, i Paris! Hade tydligen inte redigerat dem innan så nu nu får ni mängder av dem samtidigt. Idag ska jag skriva klart en svenska inlämning, träna och fotografera/kolla på en handbollsmatch! Känns som en bra dag coming up! 



Klackarna i taket

Har haft en jättebra dag i Göteborg med Maja! Jag har dock inte köpt något utan snarare försökt hålla mig från att göra det, jag köper ju så mycket kläder i vanliga fall. Nu ser jag på "Så mycket bättre" och måste bara sägga att Agnes är så sjukt talangfull! Har alltid gillat henne och jag tycker att hon verkar vara väldigt underskattad av det svenska folket som bara ser henne som en "Idol" vinnare med någon hyfsat singel eller två. Hoppas någon gör några bra covers på hennes nya låtar, de är så otroligt bra! 



I still care

Godmorgon allihopa och hej lördag! Var det någon som såg på Idol igår? Blev skitsur över att Miriam åkte hem, så jäkla bra tjej inifrån och ut ju! Jag är inte allt för insatt men hon och Elin är mina solklara favoriter. Idag ska jag till Göteborg med Maja för shopping och ha det allmänt bra! Kram ♥



White as snow


En timmas väntetid på stationen resulterar i fikapaus. Speciellt då jag haft mitt första prov för en stund sedan och är helt slut i huvudet!



Kan inte ta oss ner på jorden

H Ö S T L O V ! ! 



Räknar på hur långt bort dem är

Godkväll! Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft och att er kväll börjar bra den med! Idag har jag slutat tidigt, fotat, pluggat och redigerat bilder! Älskar sådana här dagar då allt går fort, bra och då musiken pumpar ur högtalarna! Just nu tar jag mig en tanketripp tillbaka till sommarlovet med den bästa musiken från då och ikväll ska jag se det nya avsnittet av Blacklist, håller tummarna för att dagens avsnitt är lika bra som det förra! 



I can teach you but I have to charge

Har laddat upp inför lovet med 1.2 kilo godis och bästa tidningen ståendes på nattduksbordet! Vill knappt nämna vilken viljestyrka som krävs för att avstå från att äta godiset redan idag (äter bara onyttigt fre-lör men gör undantag under lovet och äter hela veckan hehe)! 



He'll find a way to break her heart

Ph: Wiho, äntligen redigerat lite mer hästbilder! 
Gjorde en "typisk Johanna" förut när jag var ute och joggade. Jag trodde nämligen bestämt att jag såg en av mina bästa vänner Pauline åka förbi mig på sin moppe med en innebandyklubba under armen. Så jag fortsätter jogga men saktar in lite, vänder mig mot moppen och börjar vifta allt jag har med båda armarna med största leendet på läpparna! Tills hon vänder sig om. Det är en han. Denna "han" ger mig en konstig blick men åker vidare. Även dem som åker i bilarna bakom honom kollar konstigt på mig. Och om någon kom bakom mig på gångvägen tror dem nog att jag är labil eftersom jag började skratta lite hysteriskt för mig själv. Hundbajs och inbillade kompisar på samma dag känns...bra! (?)



It takes two

Ph: Jag ute i skogen förut i min nya hatt! (troligtvis trampade jag även i hundskit, fyfan vad skorna stinker)
Idag är det endast 39 dagar kvar tills jag flyttar! Det är mindre än fyrtio dagar och jag flippar lite känslomässigt för det känns så overkligt. Jag kom på igår att det finns en massa jag vill göra innan jag flyttar i denna stad innan också - ta en fika med mina handbollsvänner, klättra upp vid utkiken där man kan ta jättefina kort över staden och upp på halle- hunneberg en sista gång! Som tur var är har vi ju lov nästa vecka, ska försöka klara av en massa saker då! Nu - joggning i regnet! 



Prism

 Köpte denna underbara jumpsuit igår med cut-outs över axlarna och i ryggen. Den är så fin att jag dör kläddöden! Något annat nytt och bra (åtminstone hyfsat) är Katy Perrys nya skiva! Men det bästa är att jag nästan är färdigpluggad inför mitt biologiprov så att jag kan ägna resten av kvällen åt mat, träning och film! 



Another brick in the wall

Ph: Bild från google.
Längtar ruggigt mycket till lovet nu. Har riktigt chill vecka i skolan denna veckan (ledig tisdag, två lektioner per dag resten av veckan) så det borde gå fort! Klickade in på detta inlägg förut och blev jäkligt inspirerad. Har alltid tyckt att tegelväggar är snygga och nu när jag vet om tegeltapet blev jag sugen på att ha det i mitt nya rum! Har dock beslutsångest om vad jag ska göra med rummet så det kommer nog sluta med att det blir helvitt, haha!



Just thought you'd like it

Ph: Såhär glad kan man va efter ett joggingpass. Det var jag i åtminstone i onsdags.
Helt slutkörd i kroppen efter ett hårt backlöpningspass! Känns skitgött och det ger verkligen något! Nu sitter jag och ser på nya solsidan, hade glömt att det började idag. Ni missar det väl inte? 



I adore you

Finns ungefär hundra saker jag vill göra just nu förutom att plugga som t.ex. fota, rita, måla naglar och jogga. Redigera hästbilder hade varit trevligt också! 
 



It's more than a dream

Ph: Från fredags kväll/natt när jag var med tjejerna, asfin måne! 
Idag gäller det att använda tiden bra... behöver plugga till mitt NO-prov som jag har på fredag, räkna matte, fixa naglarna, träna, skicka några mejl och så skulle jag vilja hinna ligga i sängen och se på film! Men jag har ingen söndagsångest - sista veckan i skolan innan höstlovet och jag är ledig på tisdag! Hoppas ni får en fin söndag, kram!



Heard your like the wild ones

 
Ph: Frisco igår, kan inte sätta mig på golvet utan att han ska mysa.
Fick precis hem nästa leverans från fotokungen.se! Det är ett stativ som jag har köpt och det beställde jag samtidigt som jag beställde objektivet men stativet försvann på posten så de fick skicka ett nytt men nu är det här! Det känns jättekul att kunna ta upp mitt fotointresse nu igen efter ett år med mer eller mindre dvala! Jag vill bara ut och fotafotafota!!



A night to remember

 
Igårkväll begav jag mig till juliette för vad jag trodde skulle vara en fotograferingskväll med bara henne och för att ha allmänt mysigt... Istället när jag kommer hem till henne så är både Sara, Julia, Moa, Juliette och Pauline där! Visar sig att de har totallurat mig och fixat en avskedskväll för mig eftersom jag ska flytta. De hade fixat min favoritmat, efterrätt och chips! Helt underbara är dem! Sedan så gav de även mig ett armband för att ha något fysiskt som jag skulle komma ihåg från kvällen och alltid kunna ha med mig, skitfint är det! Det var en sådandär kväll som man ser på filmer, som man hoppas få uppleva någongång i sitt liv. Tack flickor, ni är finast och bäst ♥



Disguised

Ph: Gillar att prova nya håruppsättningar, det här var dagens test! 



Blacklist

Va gör vi nu kör vi, övertaggad för denna serie!



REA!!


Stor rea på Nelly!! Snygga saker ute också!



Slarvar bort min tid

 
Ph: Random bild från Berlin i sommras. Vill ut och resa igen! 
Har suttit i en halvtimme och försökt börja renskrivningen av min debattartikel. Men allt jag har skrivit är så rörigt så att jag inte vet var jag ska börja, och koncentrationsförmågan har jag tappat helt! Haha, har ägnat en halvtimme till att välja bild så nu fick jag ännu mindre tid att skriva...



Tunnel Vision

Fick biljetter igår till Justin Timberlake och ska gå med Maja vilket kommer bli gryyymmnttt!! Två konserter inbokade för nästa år alltså, längtar!



Running free

 Ph: Smakprov av hästbilderna. Fin häst och fin vän!



Men jag gillar dig

Orkar/hinner inte redigera alla hästbilder jag tog igår när Felicia red, haha blev 200 st! Däremot har jag redigerat bilderna som jag tog på handbollsmatchen och kan säga att jag är supernöjd med objektivet! Idag ska jag en snabb sväng till överby för att byta mina skor och köpa nya hörlurar, sedan blir det plugg med snabbt avbrott för träning.



Invigning och nutella

Lördagsfrukost med nutellamackor och ett nytt objektiv. Tog bilderna med nya objektivet (förutom bilden på objektivets låda) men ska inviga det mer sedan genom att fota Felicia när hon rider och en handbollsmatch! Ikväll ska jag till Pauline och någon gång ska jag hinna städa och plugga också. Känns som en bra lördag coming up! 



Can't read me

Det här med att få paket paket levererat är alltid kul! Har haft en liten mini-julafton med paket från mig själv idag, thihih vad glad jag är! Visar lite bilder på det nya imorgon, nu blir det idol!




T.G.I.F.

 
Fredagskänslan ♥



Let it out to the open

Skoldagen har nästan gått riktigt fort idag! Men skoldagen tog även med sig resten av dagen så all den läxa jag skulle göra när jag kom hem har jag inte gjort kan jag ju säga. Som vanligt planerar skolan kasst (det finns en viss tendens att alla skolor gör det) och alla prov/inlämningar/redovisningar kommer nu samtidigt! Tur att det finns mat i kylen... något måste man ju göra när man pluggar! 



Dare to be the black sheep


Nya naglar! 



Säg vad ska man annars göra

Idag invigde jag mina nya löparbyxor från Nike med backintervaller. Sedan åt jag kycklingsallad för att det är jäkligt gott och för att känna mig nyttig! Längtar extremt tills på fredag dock - jag har en extrem craving för kladdkaka nu! (Äter bara onyttigt fredagar och lördagar) 



Chocolate everywhere!

 
Vardagslyx. Det är sådant här som gör mörkret och det kalla mysigt och som får en att slappna av under långa veckor! Haha, älskar även det de har skrivit på ansiktsmasken, så fyndigt!



Kan göra vad som helst för dig i världen

När jag gick runt och fotade igår så knäppte även mamma några bilder på mig, älskaälskaälska min nya tröja! Haha, hade inte på mig de skorna under dagen kan jag säga men de jag hade på mig igår gick faktiskt sönder (EFTER KNAPPT EN MÅNAD?!??!?!) så de ska jag byta nu i veckan... blev riktigt besviken faktiskt! Är svintrött nu - lång skoldag och imorse kände jag verkligen hur jag ville krypa ner under täcket istället. Imorgon kan jag nästan lova bättre uppdatering, har en lektion på onsdagar mellan 8-9.20 så kommer hem tidigt! Så sköööönt.



Jag bråkar och stör

 
Byxdress Gina Tricot
Want,want,want! 



Bas gillar hörn

Ph: Ett monument som verkligen tilltalade mig i Berlin. Det uttrycker verkligen tomhet och sorg, vilket är en del av Berlins förflutna.
Ska ut och gå en pw nu och fota lite, hörs senare! 



You will always question my kind

Ph: Just nu - fylla på med energi med färska blåbär!
Söndagar är produktiva. Idag har jag hunnit vara ute i stugan och fixat med båten, pluggat matte (fyfan), jogga och föra över serier till Ipaden! Det tar faktiskt sin tid. Kan säga att jag är helt slut i benen efter joggingturen då jag joggade med pappa och att hålla jämna steg med honom är jag stolt över! Ska komma igång mer med träningen nu, måste ju kunna slå min fader med marginal (båda två är vi tävlingsmänniskor ut i fingerspetsarna så detta kommer bli jobbigt kan jag säga)! 



Oreominicakes

Ph: Nytt recept jag tesade igår, svingott! 



I won't back down

Ph: Från i sommras i stugan!
Igårkväll begav jag mig till världens bästa Maja för att sova där och se på film! Film blev det ingen men en hel del Fifa och konstant prat... skräll då ingen av oss vet hur man håller tyst. Idag är vädret sådär höstigt mysigt och regnigt så vi spelade fifa imorse också, kan säga att jag har blivit proffs! 
 



Frossa

Kanelbullensdag idag ju! Vi fick en gratis kanelbulle av elevkåren förut och jag tror även att jag tar mig några när jag kommer hem, låt frosseriet börja! 



Trädgården en fredag

 
Fredag idag och med det kommer allt det bra i livet - choklad, vänner, choklad, hästar, choklad, sovmorgon och
choklad!



Aldrig nöjd

Kom precis hem efter ett par timmar på köpcentret. Jag och mina föräldrar tänkte bara fördriva lite tid där medan huset var på visning. Men så visade det sig att vi kom mitt i en shoppingkväll med extraerbjudanden och extra öppet! Hittade lite saker, precis som vanligt. Längtar efter att använda Ralph Lauren parfymen, den doften är underbar! 



Fill you up with happines

Det var dags att fixa naglarna igen kände jag! Gjorde naglar med caviarpärlor i söndags men det sketsig då alla hade trillat av till idag. Fixade detta istället, hoppas det håller längre!



Dance til we get it right

Har varit en lång dag idag, var inte hemma förrän typ halv sex. Nu har jag varit ute och promenerat med min fina Pauline i 2,5 timmar, väldigt behövligt! Frös dock fingrarna och tårna av mig, jeeesus vad kallt det har blivit ute!