Sensu

 
Jag måste tipsa er om världens bästa schampoo och balsam! Det kommer från Sensu och är helgrymt för folk som har hår som jag (tjockt, yvigt, lättslitet och lätt torrt) för det återfuktar verkligen. Aldrig haft så lent hår innan. Det enda dåliga är att det innehåller parabener vilket inte alltid är bra för kroppen... Men stark rekomendation annars! 



Vouge

 
 Hade en toppendag igår då Rebecka och Nelly var här, vi käkade gott, pratade och hade det allmänt trevligt! Nu: njuter av solen med vattenmellon, hallonsoda, ELLE och Madonna, härligt x1000!



You gotta step into it

 
Idag har jag gjort min sista betygssättande prövning för ettans årskurs och har avklarat en massa kurser. Imorgon är jag ledig och nästa vecka har jag inte direkt något riktigt - därför räknar hela min klass det som nästan sommarlov redan! Så härligt!
 
Idag har jag sett till att förbereda mig för avslutningen, har precis klickat hem en ny klänning och kofta och innan idag köpte jag nya skor. Jag kom även hem med två par nya jeans även om det var helt oplanerat. Nu längtar jag bara efter att få hem leveransen och prova kläderna... ahh! Slänger in lite favvobilder från Justin Timberlake konserten också.



Can't you taste this gold?

Hej! Har haft en helt underbar helg, Pauline har varit här från fredags och vi har gått på bio, ätit på restaurang, gått på liseberg, njutit utav solen och haft det allmänt jättebra! Idag är det ju morsdag och jag har redan gett mamma hennes present från mig. Just nu sitter jag i solen och pluggar spanska innan det ikväll blir tårta och mer firande! Kram



Det verkar så lätt att bara stöta på

Asså jag ÄLSKAR VÄDRET, hur härligt är det inte med utomlandsvärme? Om man bortser från den katastrofala svettlukt som finns på varje buss och i varje stängt rum och hur det gör att jag degar alldeles för mycket på balkongen vilket försummar min bloggning så kan jag bara älska värmen.
 
Jag har haft en toppenvecka fast med tusen saker att göra och massor utav plugg.  Tyvärr har inte mina lärare fattat att man ska trappa ner på läxorna i slutet utan de ökar på och lägger allt nu de sista veckorna (hade dessutom mattenationella i fyra timmar idag)... Men på tisdag gör jag det sista och sedan är jag ledig tre (!!!) dagar nästa vecka. 
 
Ikväll kommer min älskade Pauline hit så att vi kan fira hennes födelsedag som var för några veckor sedan! Vi ska gå på bio idag, The Other Woman! Någon som har sett den och tyckt den var bra? Jag har skyhöga förväntningar så risken är ju att jag blir väldigt besviken. Hoppas ni får en toppenkväll, kram! 



21km senare

Bilder ifrån gårdagen, jag kom runt varvet och då mitt mål var just det - att orka runt hela 21km - så är jag jäkligt nöjd! Idag har jag inte kunnat gå ordentligt och det värsta har varit att gå i trappor... därför bävar jag lite inför morgondagen då jag ska vara i skolan som praktiskt bara består utav trappor! Funderar allt på att anmäla mig till nästa års upplaga också för gud vad roligt det var! Om ni har möjligheten - spring göteborgsvarvet!!



Göteborgsvarvet

Japp, idag smäller det! Göteborgsvarvet, 21km ska avklaras.
Börjar bli nervös nu trots att det är ett bra tag kvar innan jag startar! Väderförhållandena är mer eller mindre perfekta och allt hänger bara på att hålla nerverna lugna under loppets gång. Håll tummarna för mig!



JT2020Tour

 
 
 
Helgen och konserten var underbar. Justin var grym och jag fick även en ny favoritlåt -  Drink You Away ! Vi stod väldigt långt fram och det var en magisk upplevelse! 



Fall in love to night

God eftermiddag! Idag har jag haft studiedag och varit otroligt produktiv! Jag har städat köket och mitt sovrum, bakat chokladbollar, fotat och sprungit 9km. Om en stund kommer Maja hit och så drar vi till Stockholm och JUSTIN TIMBERLAAKKEE!! Hoppas ni får en bra helg, det ska ta mig sjutsingen vi ha! 



The horison

18 skoldagar kvar tills sommarlov. Och Göteborg är som bäst på sommaren, speciellt sådana ljusa kvällar.



Thinking that we could be something for real

Jag kom hem tidigt idag med, hade bara svenska-nationella innan jag slutade. Satt dock nästan alla tre timmarna under nationella så slutade vid 11. Åkte hem och tog vägarna förbi nordstan för att se på vetenskapsfestivalen då vi fått det i uppgift för naturkunskapen. Har sett ett avsnitt New Girl och fotat lite nu på eftermiddagen! Dock så är det ju kasst väder ute så har inte kunnat fota något utanför lägenheten... förhoppningsvis blir det bättre fotograferingsväder om några dagar! Kram



Welcome to the jungle

Efter en väldigt produktiv dag med jobbsökande, joggning och gym har jag satt mig ner i soffan och kollat kläder på zara. Älskar deras nya vårkläder och alla färger i härliga mönster. Jag är en väldigt färgglad person och det här känns underbart. Vad tycker ni? Kram



Beauty is pain

Bild från i helgen när vi firade Juliette. (cred; www.johannaosv.blogg.se)
Hej! Idag är vädret rätt kasst i Göteborg men efter en extremt go sovmorgon och rolig skoldag är jag ändå på bra humör. Lyssnar nu in mig på Rebecka & Fionas nya album vilket är grymt hittils och det hoppas jag ska göra min pluggkväll lite roligare. Har ett prov imorgon och inte pluggat riktigt ännu, haha standard! Ska försöka ge mig iväg till gymmet senare också för att avsluta dagen riktigt bra!



Gyllene tider

Långhelg är ju hur gott som helst. Har inte gjort så mycket vare sig igår eller idag förutom smågrejer - tränat, pluggat, städat, rensat och övningskört. Snart så ska jag iväg och rida dubbelpass och imorgon ska jag till Trollhättan för att fira min Juliette. Ska även ta bort mina lösnaglar då de har växt ut för mycket nu. Idag är även första gången som jag har lyssnat på min sommarspellista detta året, gud vad skönt att sommarn är på väääääg!!!