Filmen

Var ju och såg på James Bond igår, verkligen jättebra var den! Oväntad, bra skådespeleri och väldigt bra "historia"! Jag råder er verkligen till att se den om ni gillar bondfilmer. Någon mer som har sett den och tycker något annat?



Skyfall

Ikväll blir det bio med härliga vänner. Det blir Agent 007 (ja, James Bond alltså)- Skyfall! Det ska bli askul! Någon som redan har sett den? Kram!
 
Även ett stort grattis till Mira, hoppas du haft det bra idag!



Sinners Heist

Såhär blev det med håret - Ingen skillnad alls! Om vi då bortser ifrån att det känns mycket bättre, ser bättre ut och att 5cm slitna toppar försvann! Jag passade även på att köpa en ny borste när jag var där som ska vara extra skonsam, vilket kan behövd eftersom jag lätt får jätteslitet hår!



I stan!


Har precis klippt mig och väntar nu på bussen hem med Mumford & Sons i lurarna!



What is that accent?

Det här är något av det bästa jag har sett på länge! Haha, älskar Ellen!
 
 
Måste ju ge credit till Maja som visade mig videon!



Little Talks

Idag har jag spenderat hela dagen med Maja! Jag har gett henne en tour runt skogshöjden och sedan så har vi bara chillat. Ikväll blir det Project Runway Sverige och CSI, älskar vad som är på tv på måndagar!



Lov!!

Det är ju höstlov nu denna veckan. Det känns så skumt, känns som att jag måste lägga mig tidigt idag - fastän jag inte behöver det! Ska få in känslan med musik, glass och någon film. Men jag måste fortfarande se på solsidan - det är ett måste! Men om ni behöver komma in i en härlig känsla så lyssna på den här låten - den gör mig jätteglad på något sätt!



Matcher

Hela förmiddagen/eftermiddagen kommer spenderas i Vänersborg idag. Jag har nämligen matcher med handbollen- först mot Skövde och sedan mot Tibro! Det känns som att vi kan ta dem - så det får vi göra också!



Mysdag!

Idag ska det bli en riktig mysdag. Jag ska baka bullar, göra hårinpackning, mysa med hunden och lyssna på mysig musik! Kanske blir någon gullig film som Grease eller Dirty Dancing också!
 
Random bild på snuttpojken!



Halloween!

Idag börjar Halloween och jag ska dra till Juliette för en Halloween/ skräck kväll med tjejjorna! Asbra! Hoppas att jag blir så läskig som jag har tänkt mig... Ska ni fira halloween på något sätt?



I must ach you something...

 
Jag hittade precis denna tröjjan på Topshop - den nya mustaschtröjjan! Hahaha, dem tröjjorna är både gulliga och lite "udda". Så nu får vi väl se det gå från mustasch accesoarer till solglas accesoarer!



Trött!

Hemma igen från att jag har sålt newbody, det som jag trodde skulle bli runt en tio paket blev tre... så det var inte så lätt. Och dessutom är jag så trött från att gått i regnet och mörkret! Nu blir det förra avsnittet av Project Runway Sverige, kram!



NO

Nu blir det NO-plugg med massa bra pluggmusik innan jag drar mig ut för att sälja newbody! Jag känner mig faktiskt riktigt hoppfull på att folk ska köpa newbody, så hoppashoppas! Kramar



Mums!



Browniesbak såhär på eftermiddagen!



FN

Sitter i skolan och väntar på nästa 'föreläsning', det är FN-dag och vi har en massa personer här som berättar om FN. Jag tycker att det är bra att lära sig om sådant och väldigt viktigt. Vi hörs mer sedan, kram!



Säsongsavslutning!

Inte mycket bloggning idag - har tränat och pluggat! Så nu sitter jag (välförtjänt) framför säsongsavslutningen av Svenska Hollywood Fruar. Det här avsnittet kommer bli så braaaa!



Nyttig dag!

Jag är hemma från handbollen och slöar framför tvn med te och frukt! Jag har varit nyttig hela dagen faktiskt - ätit sallad och gjort hemlagad mat. Det är så skönt att man kan få bättre livskvalitet genom att äta rätt, eller hur!?



Gymnasiekataloger!

Sådant här är det enda man får hem i brevlådan just nu - gymnasiekataloger om olika skolor och utbildningar. Det är riktigt bra att få chansen att läsa om olika utbildningar och skolor tycker jag, men det känns som så mycket att läsa sig till. Därför så känns det bra att vi ska snacka med SYV också! Vet ni vad ni ska välja ännu?



Färgat och klart!

Sådär ja, nu är håret färgat och det är mycket mörkare igen. Känns jättebra! Jag försöker även komma på alla ursäkter jag kan så att jag slipper gå ut och sälja olika saker ikväll - jag orkar verkligen inte! Om en halvtimme börjar solsidan, det kanske är ursäkt nog att stanna inne. Bild på håret kommer upp imorgon, kram!



Hårfärgning - igen!

Sådär ja, hemma från matchen och redo att blogga. Vi vann matchen med 17-8 (tror jag det stod), känns grymt bra!
Nu på eftermiddagen så ska jag tona om mitt hår, skriva en inlämning och lyssna på musik. Toningen blir samma färg som förut, jag tyckte att den var skitbra! Kramar



Match

Nu ska det spelas match, mot borås! Jag och mina brudar ska allt kämpa på och göra vårat bästa. Håll tummarna!



Kvällsmys

Nu ikväll så har Felicia varit här. Vi har ätit kladdkaka, kollat på film och bara chillat.
Jag har även suttit och försökt ändra lite till med designen, det är pilligt - men det går frammåt!
Snart så ska det komma upp en profilbild och header ocskå, bara vänta och se!



On the move!

Lite snabbloggning bara. Igår var det fullt upp hela dagen och kvällen tillbringades hos Juliette!
Idag är det till stallet med Felicia som gäller, jag ingen aning om vad jag ska göra på kvällen ännu, men det kommer nog lösa sig. Jag kanske gör färdigt bloggen och allt det utseendemässiga - det skulle behövas!
 
Gammal hästbild från ett ridläger.



Changes are good

Som ni kanske ser så har det börjat ändras lite här på bloggen!
Jag blev så trött på min gamla design och nu har jag hittat en som jag tycker om. Jag är däremot inte helt färdig med alla ändringar ännu, så tro inte att det slutar här! Men det får bli till helgen - nu börjar Criminal Minds!



Lookbook

Något som jag älskar med Gina Tricots hemsida är deras Lookbook och Fashion Gallery! Det finns mycket snyggt och man kan hitta mycket inspiration där! Jag har plockat ihop mina favoriter, vilken är din?
 
Det  HÄR är en länk till ett underbart street chic report dem har gjort också. Mina favoriter är outfits är absolut den första och sista!  



Runaway

Har precis sett färdigt på Runaway Bride och ätit upp två paket med mentos! Den filmen är så himla söt, och Julia Roberts och Richard Gere spelar så himla bra tillsammans!  Jag funderar på om det ska bli ännu en film (i sådana fall Bilar 2 eller 27 Dresses)... Det är ju ändå inget bra på tv, så troligtvis blir det så!
 
Bild från hopptävlingen



Mysväder!

 
Det har regnat hela dagen idag, förutom just nu. När vädret är såhär så myser jag på bästa sätt - varmchoklad, The Wombats, Ed sherran, kakor och sängen! Jag ska göra en engelska läxa lite fort, sedan ska jag nog börja kolla lite filmer. Är det någon som har förslag på någon bra film jag kan se?



Mer mode!

Embedded image permalink
Nu ska jag ta mina nybakta chokladkakor och sätta mig framför tvn för att se Project runway - jag måste få min dagliga dos av mode!
 
Bjuder på bilden...



Kläder!

Jag har inte ängnat en minut att plugga hittils. Istället har jag kollat kläder och gruvat mig (heter det så?) inför det faktum att Svenska Hollywood Fruar snart är slut... För att lindra min depression så har jag tagit ut den här snygga tröjjan från Gina, byxorna från BikBok och kepsen från Junkyard att sukta efter!
Vilket av plaggen är er favorit?



Pluggning

Äntligen hemma från skolan och jag går nu runt i mjukiskläderna med musik på högsta volym. Chillning när det är som bäst! Jag ska ta mig något att äta men sedan måste jag sätta igång med att plugga grammatik, precis vad man vill göra på måndags eftermiddagar!



Värd att se!

Tänkte bara tipsa om den här filmen, såg den igår - jättegullig! Och jag älskar Katherine Heigl, hon är så jäkla bra! Nu börjar även solsidan, missa det inte! 



Färdig!

 
Fick äntligen tummen ur och tecknade klart den, blev inte helt nöjd, speciellt inte med ansiktet. Men man lär ju sig av övning, eller hur? :)



Victoryyy!!

 
 
 
Min dator är nu officiellt fixad! Den är snabb, klar och allting annat som kan behövas av en dator! Dessutom så  sitter mina andra hårddiskar i så jag har en massa bilder igen - nu ska ni allt få se på inlägg med bilder! Jag har även lyckats föra även bilderna från discot på skolan i fredags, därför får ni en del av dem bilderna! Senare idag får ni kanske lite bilder från min ridtävling och andra härliga bilder, så vi hörs! 
 



Chillar med förkyldningen...

Hejsan! Jag bloggade inte igår, jag hann verkligen inte! Jag gick direkt hem från skolan för att gå ut med hunden, äta och fixa mig innan det var dags för ett disco på skolan för yngre barn. Det var min klass som höll i det ( för att tjäna pengar till klassresa) och jag spenderade hela kvällen där - från klockan fem till tolv. Jättekul!
 
Men jag lyckades förstöra min röst helt och idag har jag vaknat med lite värre snuva och ganska så ostadig röst. Tredje gången på sex veckor som jag är förkyld! Idag ska jag nog bara ta det lugnt - baka lite, se på lite serier, spela lite piano och gitarr och kolla kläder!  Vi hörs senare!



Pizzabak och mys!

Är hemma från ridningen, nyduschad och iklädd min onepiece. Blir ingen handboll - har gått och dragit på mig en förkyldning, igen. Istället har jag lyssnat på härlig musik så som Pink Floyd och Genesis medan jag har bakat pizza. Ikväll blir det till att se på Criminal Minds - ny säsong och allt! Vi hörs, kramar!
 
Lillbubben som valp <3



Mer ny musik!

Här får ni ännu ett tips på bra, ny musik! Det är Example med låten 'Close Enemies', den släpps 11/11 men det finns redan en official video och allting - så här får ni den!



Härlig eftermidddag!

Tjenare!
Har kommit hem för en stund sedan och sitter nu och dunkar musik, helt underbart är det! Jag sjunger med väldigt falskt och dansar väldigt fult - och jag skulle inte kunna bry mig mindre! Det är Ellie Gouldings album som spelas och det kommer nog gå på repeat tills jag ska iväg till ridningen! Blandat med lite Icona Pop såklart...
 
Jag vet att Frisco ser ut att ligga konstig men han ligger i soffan resten av delen.... vilket han egentligen inte får...



Mysiga morgonar!

Älskar sådana här morgonar! Det har varit riktigt höstigt ute nu två morgonar i rad med frost på taken, fin soluppgång och höstkyla! Jag älskar det och dessutom var det någon som eldade igår när jag åkte till skolan - perfekt höstkänsla. Så här vill jag ha det ett tag. Så hösten - bring it on!



Läxoor

WHOOOAA, kom precis på att jag har läxor till imorgon. Skiit också!
Jag ska ta en dusch, göra inpackning och sedan så ska jag allt ta och plugga. Härligt med läxor så här på kvällen, eller hur? ;)



Ny musik!

Gissa om gllädjen överflödade nu på morgonen när jag såg att Ellie Gouldings nya album har kommit ut på spotify! Det är helt underbart och jag älskar det. Det heter Halcyon och det är tretton låtar. Lyssna!



Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Ingen träning ikväll! De renoverar tydligen hallen som vi brukar vara så istället blir det plugg och det som jag gör bäsgt - kolla klädddeeeerr! Ska nog även se på gårdagens avsnitt av Project Runway om det har kommit upp på viaplay! Och jag blev ju inte lite glad när jag såg det här när jag kom hem - HMs rea har börjat! Det blir en äkta mode och kläddag idag. Kramar!



Handboll och andra måndags sysslor

Japp, snart ska jag iväg på handbollsträning, eller snarare fys idag. Om jag ska vara ärlig så känner jag inte alls för det - är så trött att jag håller på att somna i soffan. Jag har (försökt) pluggat en del spanska nu på eftermiddagen ocskå, har prov imorgon! Sedan så har jag även myst lite med mamma som slutade tidigt. Vi hörs senare, kramkram!
 
Bild från i lördags på tävlingen!



I will wait for you

Helt sjukt hur länge jag har suttit och plugat nu! Och när jag blev färdig så upptäckte jag att min inlämning är för lång. Varför sätta gränser på hur långa inlämningarna får vara? De borde snarare uppmuntra oss att skriva längre. Men jaja, jag ska klippa ut lite och sedan så ska jag bänka mig framför Solsidan. Den som inte ser på det borde skämmas! Hoppas att ni är lika taggade ingör den nya säsongen som jag, kramar!



No light, No light

Gahhh, pluggpluggpluggplugg just nu! Har suttit med min fantasy inlämning i snart tre timmar (då har jag också ätit men ändå) och det börjar kännas ganska segt. Dessutom har nu solen svikit och molnen tar över himlen. Tur att det finns bra musik så som Florence + The Machine!



I don't wanna fall if I don't fall for you

Hejhej!
Det blev ingen mer bloggning igår, kom hem klockan fem från stallet och sedan kom Sara hit för att se på film! Jättemysigt!
Idag ska jag bara göra saker som jag måste - plugga, sälja idrottsrabatten, plugga ännu mer, träna och annat sådant där. Så nu måste jag börja sätta igång med allting. Ha det bra, kram!
 
Bjuder även på den bilden, den är ifrån en Facebook sida om Gunilla Persson, jag tycker att den är klockren!



Höstigt mys!

 
Tänkte ge er lite inspiration på mysiga, lätta och snygga höstkläder. Här är en outfit som jag klistrade ihop lite fort igår på kvällen. Kläderna är ifrån bikbok och skorna ifrån DinSko. Jag skriver mer när jag är hemma igen, ska hopptävla idag och kommer spendera dagen i stallet. Skriv gärna om ni tycker att sådana här inspirationsbilder är bra eller inte, vill höra lite åsikter!



Hello mister, nice to meet you!

Jag tänkte bara kika in och tipsa om det här. Det är BikBok som gör ett välgörenhetsprojekt tillsammans med Plan och stöder flickor i fattiga delar av världen. Om man lägger upp en bild på instagram och skriver #Bikbok4girls så donerar Bikbok ca 10kr till fattiga flickor. Pengarna ska hjälpa flickorna att få bra rättigheter och ha t.ex. tillgång till full skolgång och att de inte ska bli bortgifta. Det är verkligen något simpelt att göra för en väldigt bra sak!



Below My Feet

Jag har aldrig riktigt gillat Mumford & Sons, jag har tyckt att deras musik är lite tråkig och långdragen. MEN idag så såg jag på Spotify att de har släppt ett nytt album så då tänkte jag att jag fick ge albumet en chans så att jag åtminstone kan säga att jag har lyssnat på det... Och det är ju underbart! Jag älskar det! Jag har nu gått från att tycka att de är tråkiga till helt fantastiska.
Hoppas att ni också ger det en chans, det är det verkligen värt!



Thai och sådant där!

Det är fredag idag! Visst är det skönt att få säga dem orden - varje vecka?!
Ikväll så ska jag bara ta det lungt och äta gott med familjen och kolla på tv. X-factor livesändningarna börjar ju idag!
Jag vill verkligen se vem som vinner, det finns ett gäng med riktigt duktiga artister bland de utvalda. Jag hoppades lite på Simon Issa då vi bor i samma område och han är en sjukt duktig artist. Men eftersom han åkte ut så hoppas jag på Freja, Awa och några duktiga band! VIlka hejjar ni på? Kram



Men åhåh, ni dansar inte lika bra som sjömänn!

Njuter av torsdagen med mitt barndomsband Gyllene Tider och en kexchoklad innan det är dags för handboll och ridning! Vi ska ha lag- och enskilt foto på handbollen. Och jag som trodde att jag hade tagit alla de kort som man behövde när jag hade tagit skolfoto. Men det här kommer nog bli grymt! Nu ska jag käka lite, och vi hörs sedan!
 
"Vi har slått sönder ungefär en hel porslinsaffär, men vafan natten är ung, vi kan slå sönder några timmar ihop - ihop."



Can you feel the sun, washing over me?

 
Jag har precis kommit hem från stan och överby, var och sprang några ärenden med pappa! Haha, vad vuxet det lät... ärenden. Igår var jag med och tävlade på min första dressyrtävling, det gick hyfsat. Halva dagen var det riktigt vackert väder så jag och mamma gick på en powerwalk. Idag har jag som sagt varit i stan, pluggat och knäppt lite bilder. Ikväll ska jag se på X-factor, det är så synd att det går samtidigt som Project Runway Sverige som kickar igång idag - men det avsnittet får jag ta och kolla på imorgon. Så ser min kväll ut, ha det bra, kramar!
 
En bild som jag tog idag. Har på mig min nya blus från Vero Moda, gillar den starkt!