There was a time

Hejsan!
Jag hade fullt upp hela dagen igår! Jag var på överby för att köpa present till Johanna och sedan så åkte jag, Felicia och Sara till henne för att spendera resten av kvällen där! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tror att jag bara ska ta det lungt. Får nog även ta tag i mitt rum, det ser ut som skit. Vi får se om jag får tummen ur... vi hörs, kramar!



Don't tell me that.

Och hon är tillbaka! Igen!
Haha, idag är det exact två veckor sedan jag bloggade senast men nu ska jag nog börja blogga mer igen. Jag har varit sjuk och jag har haft fullt upp, därför har det varit så torrt med bloggningen. Idag har jag varit ute i skogen och gått runt med Diana, Felicia och Sara! Vi har nämligen haft orienteringsdag med skolan. Ikväll ska jag rida och fixa till mina naglar. Hoppas att ni har det bra, kram!



All around the world

Riktigt härlig dag idag med! Har kört skoljoggen på morgonen så jag har bara haft en hel lektion som inte har varit idrott. Jag sprang 18 varv vilket blir nio kilometer, det är det längsta jag har sprungit utan att stanna faktiskt! Jag satsade på 20 varv (en mil) men det hann jag inte. Jag är nöjd och det var läraren också, det är ju det som räknas!
Ikväll blir det mer träning, ridprov och handbollsmatch! Kramar!

Random bild.



Solsidan

Ove%20vill%20inte%20vara%20ett%20blockmongo          
HAHA, härlig video med bloopers från Solsidan Säsong 3 inspelningen! Älskar Ove i början <3



Earth


Åh, varför ska Topshop ha så snygga kläder? Jag har suttit i en timme och kollat kläder istället för att plugga engelska nu. Och jag hittade det här jättefina linnet, som kostar lite för mycket med frakt. Men det är så fint! Och därför har jag lite ångest känslor - ska jag lyxa till det eller inte?



Lill-lördag!

Black Eyed Peas
Sitter och lyssnar på lite hederlig gammal musik så som The Black Eyed Peas och Robyn! Ashärligt kan jag säga!
Jag tar även tag i saker som jag måste göra så som lite engelska läxa och att träna in ett dressyrprogram som vi ska göra i ridningen. Det känns som att veckan går riktigt fort, jätteskönt att allt bara flyter på! Ska ta och kolla om de har lagt upp mitt skolfoto på internet ännu, wahhhhh undrar hur det blev...



Underhållande timme

Har precis tränat och har fortfarande träningsverk från gårdagensträningspass så nu ska jag däcka i soffan.
Eftersom att det är tisdag så blir det Svenska Hollywood fruar som står på schemat. Och idag ska Gunilla ha privat lektion med sin dotter... låt oss se hur det här går! Kramar



They can't efford it

Oh herregud, Emeli Sandé är nog verkligen en av de bästa artisterna jag vet!
Läste på twitter nu för bara några minuter sedan att hon skrivit en låt med Alicia Keys och att den finns på youtube, så jag har lyssnat på den och den är så förjäkla fin! Lyssna på den. Nu. Genast!
 
 
 



Paddling Out

Är taggad inför första handbolls/fysträningen på en vecka! Kommer nog bli asjobbigt - men värt det!
Ikväll så ska jag allt se på The X-factor, der var riktigt bra igår ändå!
Imorgon har vi klassfoto i skolan, alltid lika svårt att veta hur det kommer bli! Detta året ska vi även ta kort mot en Green Screen så att vi kan byta bakgrund på våra enskilda bilder, det kommer nog kännas konstigt att kunna välja det själv. Men vi får hoppas på att det blir bra, kramar!
 



'Cause when a heart breaks it don't breaks even

Tjenare allt härligt folk ute i Sverige!
Dagen har varit bra, och ovanligt varm - runt 20 grader.
Jag tänkte ta och tipsa er om att igår kom helt asgrym musik ut på Spotify - The Scripts nya album!
Det heter #3 och är verkligen bra, jag hoppas att ni kollar upp det, det lönar sig verkligen!
Om ni vill ha några låtar att lyssna igenom först så föreslår jag "Good Ol' Days" och "Six Degrees of Separation" Kramar!



Vi ville båda dra men åt olika håll

Den Svenska Björnstammen
Den Svenska Björnstammen
Den Svenska BjörnstammenDen Svenska Björnstammen Icona Pop Timbuktu Timbuktu  Kvällssol
Teddybears
Teddybears folkmassan
Folkmassan
Rebecka & Fiona
 
Igår blev det ingen bloggning, var på Volvo Festival med Diana. Det var så himla bra!
Vi såg Den Svenska Björnstammen, Icona Pop (gick även ett steg bakom dem sedan, starstruck), Timbuktu, Teddybears, Adrian lux och Rebecka & Fiona. Helt fantastiskt! Den Svenska björnstammen var nog de som var mest förvånande. Jag har inte lyssnat på hela deras skiva innan men herregud vilka bra liveartister de var, så nu går deras skiva på repeat här hemma också! Bilderna är inte jättebra, tagna med min mobil. Vi hörs, kram!



And I offered you my soul

 
Hejsan allihopa!
Tänkte kika in och se vad ni gör såhär på kvällskvisten. Själv så njuter jag av livet på bästa sätt; lyssnar på Bon Jovi och bakar kladdkaka. Allt blir så mycket mysigare med härlig musik och kaklukt i luften. Snart så ska jag trilla ner i soffan och njuta ännu mer. Vi hörs imorgon, ha en härlig kväll!
Random bild från blekinge



Oh how I wish that was me

Det har varit en riktigt fin torsdag idag. Den var även riktigt höstig med kallt men soligt väder.
Jag har känt mig ganska trött hela dagen och jag längtar efter att få sova ut och bara ta det lungt till helgen. Det är nog inte bara jag som känner så? Ikväll ska jag rida och mysa framför tv:n. Om jag orkar så ska jag också fixa kladdkaka för att det låter så otroligt gott! Kramar, vi hörs!



Shopping och läxor

Har varit spenderat hela eftermiddagen på Överby för att handla lite med Felicia.
Det var jättemysigt och vi passade även på att käka lite fet mat! Nu ikväll så ska jag plugga engelska glosor och bara ta det lungt framför tv:n. Hoppas att ni får en mysig kväll, kram!
 
Ni får någon random bild från i sommras från världens härligaste dag.



Superlove

Tröja från Gina Tricot, 199:-/ Mössa från Gina Tricot, 59:-/ Kjol från Gina Tricot, 99:-/ Skor från DinSko, 499:-
 
Det blev ett ganska så dåligt kollage men jag tror att ni fattar var jag vill komma. Och ja, det är ytterligare en stickad tröja, men den går inte att motstå!



Kristallgalan

Idag är det kristallgalan så det är vad jag sitter och tittar på under kvällen. Jag vet inte riktigt allt och alla som är nominerade för priser men jag vill verkligen att Gina Dirawi (Ana Gina) vinner ett pris, haha jag älskar hennes humor och twitter! Har ni någon speciell favorit inför kvällens program? 
 
Bild från Ana Ginas twitter.



This is love

Det är väldigt fint väder ute just nu såhär på kvällskvisten och jag hatar att jag inte kan vara med på träningen. Och min mage skriker efter kladdkaka, visst låter det gott? En stor kladdig bit med tusen kilo grädde. Men jag försöker vara nyttig och håller mig från att baka så länge det går. Istället har jag druckit varmchoklad med minimarchmallows! Haha, nyttigt! Vad tyckte ni om håret igår förresten? Jag gillar det starkt men är fortfarande inte riktigt van ännu. Kramar!



She has fire in her hair

 
Färgade håret igår, här får ni lite före och efter bilder! Bilderna på det blonda är inte så bra då jag inte har några på datorn och tagit de andra från min gamla blogg och facebook.
Men jaja, jag är skitnöjd med mid röd/bruna hår! Nu ska vi bara testa att platta det någon dag också!



You're just a small bump

Det blev visst inga tidsinställda inlägg i helgen, sorry!
Men jag drar helgen snabbt för er då. På lördagen släpade jag mig upp klockan sex, sedan åkte vi till såtenäs där vi skulle träna.
Klockan nio började vi med ett Coopertest - att springa 3 kilometer så snabbt man kan, sedan körde vi på med ett Beeptest - springa så länge man orkar fast under tidspress och ökat tempo hela tiden på ett ungefär, volleyboll, militärbana och till sist på eftermiddagen så körde vi handboll och handbollsmatch, vilket vi även gjorde på söndagen.
Under dessa dagar har jag även hunnit bli förkyld och på gränsen till febrig, härligt va? Vi hörs, kramar!