Hädanefter ska jag vara bra för dig


Fyra dagar. Det är bara fyra dagar kvar. Och Veronica Maggio släpper ändå en singel nu. Och den är fantastisk. "Hädanefter" gör mig glad och får mig att längta mer efter albumet...men håll ut, det är bara fyra dagar!



Jag kommer dö...


Oh herregud, gjorde jag verkligen detta precis?!




Hell could freeze

Har suttit hela morgonen och mejlat olika ridskolor i Göteborg. Har även försökt pyssla lite mer med kodmallen men förstår mig inte på html koderna, jag blir helt lost! Jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen... kanske måla klart min oljetavla som har stått i garaget ett tag nu! Bjussar på min favoritdel av Berlinmuren. Kommer nog komma upp en del Berlin bilder nu på bloggen, jag har inte visat några ju! 
 



Nailed it

Kände ju att jag var nöjd med min andra design men ändå var det något som saknades... nu har jag fixat det helt! Kände att jag ville ha möjligheten att lägga upp större bilder vilket jag har nu, underbart!



I lost my head

Tröjor, Topshop / Kjol, Topshop / Svart sko, Nelly / Nike Air, Footlocker / Clutch, Monki / Läppstift, Kicks

Jobb, jobb och lite mer jobb står idag på schemat!



Så det brinner, brinner, brinner

Det är ett hårt liv att vara pendlare och att gå upp fem varje morgon (hade sovmorgon idag och kunde gå upp 6:20, wiho), det börjar verkligen ta på krafterna nu. Dagen har varit bra - spikade en engelska redovisning som jag var nervös inför och har bara två lektioner på fredagar vilket är underbart. Nu ska jag släpa min trötta kropp till soffan och slå mig ner framför idol med mina bästa kompisar Ben & Jerry. Ha en bra fredag folks! ♥



För tiden har en sådan magisk effekt

Haha, när tåget blir inställt "för att det inte finns någon lokförare"!



Let's get broke

Hoppas att ni inte har missat BikBoks midseason sale som började idag... 50% på en massa snygga saker!!



Känns som jag simmar mot strömmen



Göteborg är fint på morgonen, solen går ju upp när jag kommer dit! Något annat fint är Movits! nya album, lite tyngre än det förra men fortfarande med saxofon i bakgrunden och med bra texter, riktigt bra!



Keep me running


Efter att ha tränat, städat både mitt rum och kaninens bur, gjort min läxa (nästan klar åtminstone) och gått ut med hunden så äter jag något av det bästa - sallad med kebab! Supegott och lätt att veriera med olika kött. Dressingen i hörnet är ett måste för en såsälskare som mig, den här är goast!



Something's gotta give

Ännu en ledig onsdag och ännu en produktiv onsdag! Vaknade vid tio imorse och gick sedan upp och bakade fralla, när det stod och jäste passade jag på att även göra knäckebröd. Älskar att baka och jag älskar lyxiga frukostar så varför inte göra båda? Dessutom är båda bröden väldigt nyttiga så jag kan äta det med riktigt gott samvete... Och det blev asgott så jag tänker proppa i mig mängder! 



Oh baby can't you stay

Världens bästa lag har jag hört ♥
Idag är min sista handbollsträning med laget, det känns så konstigt att säga så men det är sant. Eftersom jag snart kommer flytta till Göteborg så håller jag även på att avsluta allt här hemma. Så idag har jag min sista träning med handbollen, på lördag har jag mitt sista arbetspass och jag har bara några gånger kvar i ridningen! Det kommer bli tomt utan handbollen och mina vänner men jag ska fortsätta komma på så många matcher som jag kan!



Ingen märker tårar i en ocean

Daniel Adams-Ray – Precis som jag Den här låten räddade min pluggkväll igår, grym låt! 



Turtleneck

Längtar efter att bli frusen nog att kunna använda denna tröja som jag köpte på Gina förra veckan, så gosig! 



You my everything

Har varit en riktig fotograferingsdag, åkte in till stan och fotade lite vid slussarna efter dessa bilder som togs idag - slussbilderna kanske kommer någon annan dag! 
 



More passion than a summer fling


Äntligen på tåger hem efter en timme på centralen! Nu ska jag äta mellanmålet jag passade på att köpa och plugga. Har inte smakat froosh smoothies förut, någon som vet vilka som är goda?



I believe when the world stops turning

Woho, fick precis springa till tåget för att hinna med... kan det få räknas som morgonens träning?
Fin himmmel denna morgonen, den såg verkligen ut att brinna.



I came here like a wreckingball

Efter att jobbat hela dagen så är nästa anhalt sängen, dags att gå upp tidigt imorgon igen!



The weather is shifting

Saknar min dator och lättillgängligheten till bloggen, känns nästan värt att köpa en Mac just nu eftersom jag saknar den så mycket! Men jag ska få in vanan att blogga från ipaden istället, lovar. Imorse så kände jag verkligen ett behov av att jogga så det blev morgonträning - 6km joggning och lite styrka efterråt! Ska fixa lite i mitt rum nu, Maja kommer snart och jag ska bevisa att jag faktiskt kan ha det rent!
 
Något jag saknar mer än min dator är min bror, bäst är han.



Dead in the Walter

Världens bästa sak hände mig igår - jag fick biljetter till min älskade Ellie Goulding! 1 februari ska alltså jag till Oslo med mina föräldrar för att se en av (enligt mig) världens bästa artister. Ser ni en tjej som grinar på första raden så vet ni vem det är. 



Could've given me something



Det bästa med att gå i skola i Göteborg är närheten till alla bra affärer och de lagom långa tågresorna hem då man kan varva ner och lyssna på musik. Idag blev det ett stopp på Gina Tricot på vägen hem!



Shame on me for loving you




Jag skulle vilja skriva godmorgon men det passar väl inte riktigt in såhär på eftermiddagen, så det får bli ett "god dag allihopa"! Jag sitter och äter frukost (är ledig idag), men jag har varit uppe i många timmar. Jag har kört morgonträning, hämtat en sak på min gamla skola, köpt frukostfralla och tagit fel buss som resulterade i en promenad/pw hem! Jag ska nu njuta av min lediga tid med ELLE och bra musik! 



I guess its reasonable

Dålig med bloggning, har åkt fram och tillbaka både igår och idag mellan massa ställen! Idag började jag nya skolan, det känns bra! Men att gå upp runt fem på morgonen är inte så härligt... får nog bli snabbare!



We're up all night to get lucky

Pizza, tända ljus, filtar, snacks och prat med Julia, Moa, Sara och Pauline kändes som ett fantasiskt sätt att spendera en fin höstkväll, speciellt efter att jag officielt spenderade sista dagen med dem i samma klass igår! 



Ett sätt att se på sorgen

Det har varit tänkt att jag skulle byta skola till någon i Göteborg någon gång i början av December, när vi har flyttat dit. Men igår så fick jag beskedet att jag ska byta redan på måndag! Sådan chock och så plötsligt... så idag är sista dagen i min nuvarande gymnasieskola. Känns riktigt sorgligt, kommer sakna mina vänner!
 
Sista MacBook bilderna med Moa idag, kommer bli tomt utan dem!



We can do what we want to

Lyckades få till en fin lock på ena sidan av håret idag, tyckte det blev jättefint faktiskt! Det är typiskt sådant som bara händer när man inte har tänkt att göra det och som man aldrig kan göra om igen. Nu ska jag åka och träna handboll första gången sedan söndags, känns bra att vara back on track!
 
Har även fått stora nyheter idag...mer om det imorgon!



Nytt!

Älskar min nya långkofta jag köpte för två veckor sedan, så mysig och höstig! 



Phresh Out The Runway


ThrowBackThursday -
Rihanna konserten i somras med Sara... Helt sjukt underbar!



Thirst postition

Blev bara ett snabbinlägg förut, hade brottom till jobbet - blev inringd så det var inte riktigt planerat. Kändes ganska skönt att stå och göra något vettigt nu på kvällen, däremot så förummades min träning... Får väl träna alla resterande dagar denna veckan istället!
 



Roar

 
Mot jobbet!
 



Safe and sound


Pluggdags...



Längtar hem

Tjenaretjenare! Sitter i skolan och svettas ihjäl, seriöst vår luftkonditionering är den värsta. Älskar vädret idag, har längtat efter lite höstigare väder så regn, kallt och gråmulet passar mig alldeles utmärkt. I sådant här väder vill jag bara ta mig en kopp med varmchoklad, några nybakta bullar och en riktigt bra bok under en filt. Stämningsbilder från tumblr.



Interior

Något av det bästa med att flytta är att jag kommer få inreda mitt rum från grunden. Här är skrivbord och lite av min inspirationen för tillfället!



Träningshelg

Blev inte så bra uppdatering i helgen, var på träningsläger med handbollen hela lördag - söndag! Det blev mycket tränat och mycket träningsvärk. Under lördagen så körde vi coopertest (spring 3km på tid, så fort du kan), militärhinderbana två varv (slutade med blåmärket som jag har på benet), handboll 1,5h, volleyboll när vi hade fritid och så körde vi tabatha på kvällen. Igår så blev det 6km crosstraining (jogg varvat med styrkeövningar) och 1,5h handbollsträning. Bilderna tog jag med mobilen så det blev inget radikalt jättebra!



Lyssna på det här!

Den här sitter faktiskt inte fel! Avicii – You Make Me



Kvällsmat




Fredagsmyset blev ute på Bishops Arms ikväll med mamma och pappa!



LP

Jag hoppas att inte allt för många har missat Veronica Maggios kommande skivsläpp 4 okt! Jag är grymt taggad, tyckte att förra albumet var klockrent. Därför blev jag väldigt exalterad när jag läste att man kan förhandsboka signerade vinyler av den nya skivan... skulle mer än gärna äga en av dem!



Extra hurtig... eller?

Avslutade vår skoldag med idrott där vi skulle springa 2,5km i skogen! Jag och några mer tänker att vi ska trycka på och springer på tills vi passerar en skylt där det står 2,5km och vi fortfarande är mitt i skogen. Visar sig att vi hade lyckats ta in på 5km spåret istället! Så vi hade inget val än att gå / jogga resten också... lite pinsamt ändå!



Fredagsmys!

Fredag morgon och solen lyser! Vi har tre lektioner, varav en idrott och en svenskalektion med fika, det är pizza idag till lunch, jag börjar ny ridgrupp idag och jag ska köpa godis.... känns som en bra dag är på ingående!



Do it like a dude

 
 Den här dagen har verkligen seeegat sig fram! Men så fort man kommer hem så går tiden alldeles för fort som vanligt, så nu har jag brottom till handbollen! Älskar min hund, så fort jag sätter mig på golvet kommer han och sätter sig bredvid som på bilderna. Vill ju aldrig resa mig upp igen när han gör så, myspojk!



English!

 
Som en äkta proffsbloggare lägger jag ut en webbkamerabild ifrån vår engelskalektion, greetings from me and Moa!



All the kings horses

 
Är svintrött och har varit det hela kvällen, har därför passat på att se på lite pll. Just nu ser jag på Idols slutadition, är kul att se hur bra folk är och även hur några skämmer ut sig, men till Maria Wern ska det obligatoriska kvällsteet tas fram! Är förövrigt trött på all denna reklam på TV4, tar den aldrig slut?!?!
 
Har även suttit hela kvällen och hypat över leo-byxor! Lite blandade favoriter är här uppe.



Öppnar upp!

Sådär ja! Efter en hel del trixande och fixande så har jag nu fixat bloggen till ungefär så jag vill ha den för tillfället, lite smådetaljer kvar att fixa bara. Så nu ska jag fixa till min uppdatering och bli en toppbloggare med mer systemkamerabilder och liknande! Skriv gärna vad ni vill se mer av i en kommentar!