Buzzcut season

Som jag nämnde imorse så var det två stora prov idag vilket verkligen har gjort min hjärna slutkörd. Men det är skönt att ha det överstökat för nu har jag bara en liten språkläxa till imorgon och sedan kan jag ta det lite lugnare med pluggandet. Imorgon ska jag dessutom möta upp Sandra och Rebecka igen (som förra veckan) då vi har infört pluggonsdagar... kommer bli toppenbra då man ser till att träffa varandra regelbundet men samtidigt gör något vettigt! Förresten lär det ju vara världens bästa dag idag då det är chokladens dag och man har all andledning att äta choklad... möla väl mina vänner!! 



My blind heart is holding on to you

Tisdag morgon och jag drömmer mig bort till vita stränder, blått hav och lediga dagar. Men bra musik lyfter vilken dag som helst, speciellt dagar som denna när jag har terminens två hittils största prov på samma dag, så jag bjuder på några favoriter just nu! Kram
Nihils – Help Our Souls - Urban Contact Remix
CAZZETTE – Blind Heart - Radio Edit
Tove Lo – Talking Body
Tove Lo – Moments
Sigma – Changing
Isak Strand vs. TOE – Medvind



What ever makes you happy

Var på klassfest i fredags och kan bara tacka gudarna för att jag har hamnat i världens härligaste klass! Tre bilder som representerar stämningen (som var underbar) och som sammanfattar en fantastisk kväll. Jag hoppas på fler liknande event då detta var riktigt lyckat men det kommer nog något under det 1,5 året vi har kvar! 



Det blåser storm men vi har medvind

Idag har det varit en riktig toppenonsdag! Hade toppenbra lektioner och det gick bra på en massa prov som lämnades tillbaka i olika ämnen. Efter skoldagen mötte jag även upp mina två älsklingar Rebecka och Sandra och sedan gick vi till ett café där vi satt och fikade i fyra och en halv timme, haha vi hade en del att prata om kan man säga. Efterråt åkte jag hem och åt på restaurang med mamma och pappa, lite vardagslyx en helt fantastisk onsdag som denna! 



Aiya Napa

Regelbunden uppdatering här på bloggen kan jag ej kalla det, men en bra källa att lämna av massa bilder är det verkligen. Så här får ni en bildsamling från Aiya Napa, där jag var under lovet. Helt underbart skönt och så välbehövligt! Nu är det tillbaka till verkligehetern med några prov på ingående och en fika med vänner väntar imorgon. Ha det bra, kram!