Blir galen...

Jag får spel av bildbristen och bristen på att ens kunna lägga upp nya bilder! Och sedan så tänkte jag att jag åtminstone skulle kunna bjuda på en egobild med webkameran men den har självklart inga drivrutiner installerade och när jag försöker med det så går det mer eller mindre åt skogen. Tror jag åtminstone... jag vet inte riktigt vad det var jag laddade hem till kameran, men något var det.. någon installationsguide eller något.
 
Ikväll drar jag mig till Wilma för en filmkväll förr att se på Hunger Games med trevligt folk, ska bli grymt! Till helgen blir det tidsinställda inlägg eftersom jag ska på träningsläger lördag-söndag. Det ska bli skitkul och dessutom blir det extra mycket träning! Kramar!
 
Bild på lillkillen.



New In

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2012/J01%2001305%2044307%2041%200124%202.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]
Denna finingen fick jag hem i måndags, jag älskar kragen och färgen! Den passar skitbra med en stickad tröja eller en kavaj över, helnöjd är jag! Från H&M, 249:- , Kram!



Teoriprov...

Regnet öser ner utanför mitt fönster och gör det motvilligt att cykla till stallet idag.
Jag ska i alla fall cykla senare idag, vi har teorilektion och teoriprov... usch, det här måste gå bra om jag inte vill göra omprov (vilket jag absolut inte vill).
Jag saknar min lille vovsing så otroligt mycket ocskå, kom hem pojken!
 
Bilden är ett exempel på saker som jag måste kunna till senare...



We are the sun

Det var tänkt att jag skulle färga håret idag men det blir inte så eftersom hunden har gått och blivit riktigt dålig vilket innebär veterinärklinik hela kvällen. Vi får hoppas att dem vet vad det är med honom, tycker synd om lillkillen! Vi hörs sedan, kram!



Soligt höstväder

Seg bloggning idag men riktigt skön dag! Jag har varit ute med Diana både på en liten vandring och på en powerwalk. Jag har även köpt hårfärg... vi kommer snart att få se resultatet och då ska även ni få en bild på ett eller annat sätt! Hoppas ni har det bra i det kyliga höstvädret, kram!



We never even talked

 
Jag har nu varit ute och joggat och ätit. Så därför tänker jag njuta av det sista av helgen på bästa sätt; i ett varmt bubbel/massagebad med bra musik och hårinpackning! Tänker avrunda det hela med ett CSI NY avsnitt, ett kriminaldrama på kvällen får en att somna gott! Kram, vi hörs imorgon.
 
Ni får en random bild från Thailand, men det ser avkopplande och mysigt ut, så helt random är det ju inte!



Fitted for Knitted

Just nu vill jag ha stickat - koftor, tunikor och tröjjor... allt är som gjort för höstens mer sketna dagar och ett väldigt bra sätt att se bra men enkelt klädd ut!
Vill man se mer uppklädd så matchar man bara med en kjol, ett par snygga skor och tar med sig en clutch - färdigt och klart!



Watchtower

Har varit en riktig mysmorgon - ställde mig och bakade bröd, kaka, rabarbermarmelad och plommonmarmelad med mamma! Svårslaget på mysskalan och svårslaget smakresultat! 
Resten av dagen ska jag nog läsa lite Sagan om Ringen och fortsätta ta det lungt, kanske blir lite scrapbookande också, det var så länge sedan! Kramar



Åh, allt detta hår.

Sitter vid datorn och försöker bestämma komma fram till något beslut om mitt hår.
Jag har nämligen bestämt mig för att färga håret, har börjat tröttna på att ha det lika blondt hela tiden.
Jag lutar mot att slinga eller färga det helt mörkare men jag funderar även på att blondera det... åh alla dessa valmöjligheter! Jag får nog dra ner till någon bra affär och prata med någon kunnig personal om det någon dag...
Vad tycker ni - färga det ljusare, mörkare eller inte alls?



Rökeffekter och andra spännande saker

Igår var världens härligaste dag; knappt två timmars skola som inte ens var på skolan, subwaykäk till lunch med fina vänner och så var jag med diana hela eftermiddagen!
 
Det är dock nästan tur att jag inte kan ladda upp foton för då skulle ni nog ha fått se vilket misslyckat försök till kladdkaka vi gjorde... Om jag säger så här - vi fick springa ut i köket när Diana hade övertalat mig om att det luktade bränt, vilket resulterade i att köket blev fullt av rök från ugnen. Men jaja, god var den i alla fall!
Vi hörs senare idag, kramar!



We're under pressure

Jag kör på en nyttig dag idag!
Ikväll ska jag rida och spela handboll vilket gör att jag behöver fylla på med långvarig och bra energi (någon har ju lyssnat på hemkunskapen!) så därför äter jag havregryns gröt med EXTRA FIBERBERIKADE HAVREGRYN.
Visst låter det nyttigt? Och jag kan berätta att det ser lika nyttigt ut (under mina tio skedar jordgubbssylt då)!

Inget tekniskt som har rört vid mig vill fungera så därför får ni tyvärr inga egentagna bilder, men vänta och håll ut! Kram!
 
Bild från ibörjan av sommaren, tagen av Sara (http://bootsaremadeforwalking.webblogg.se/)



Feels like I've been here before

Skolan har börjat, och den har börjat seeeeeegt! Tillbringade två timmar i skolan igår för att inviga vår nya flagga och sedan sitta och stirra på en vägg. Idag var en förbättring, ett knappt tjugo minuter långt coachingsamtal och sedan var man klar! Så dagen ska jag spendera på något bra sätt i solen, troligtvis med böcker och musik! Ikväll drar handbollen igång, jag känner träningsvärken smyga sig på bara av att tänka på det! Hoppas att ni har det bra, uppdateringen ska bli bättre, kram!
 



OS AVSLUTNING

Nu är det fytrtio minuter kvar tills OS avslutningen!
Ska vara massa grymma artister som uppträder och därför tänker jag bänka mig som den ivriga tittare jag är!
Innan det tar jag en kopp te, det är det bästa sättet att avsluta en dag! Kramar



Just nu...

Jag är hemma igen och kommer nog snart börja blogga som vanligt. För att börja så kan vi ju alltid testa något nytt - veckans hiss, diss och vill ha! Och jag tycker att vi kör igång med en gång!
 
Vill ha -
Just nu vill jag verkligen ha billjetter till Way Out West. Grymmaste festivalen med grymmaste artisterna, men istället för att gå dit så får jag väl läsa folks reccensioner från olika bloggar efterråt. Ett annat år säger jag bara, ett annat år!
 
Hiss -
Jag måste verkligen hissa The Hunger Games. Och då menar jag inte filmen utan böckerna! Jag har inte läst färdigt alla tre men är halvvägs in i andra och det är en sådan bok som man aldrig vill ska ta slut. All heder till Suzanne Collins!
 
Diss -
Jag är så trött på sura butiksbiträden. Det är mer än en gång man kommer in i en affär och de inte ens kollar på en eller säger hej, gör ert jobb bara! Men det finns även väldigt trevliga biträden som inte bryr sig om att man är yngre, jag föredrar alltid dem affärerna!
 
Hoppas att ni har det bra i regnet, kramar!