My blood runs cold

I adore, mitt nya 50mm objektiv som jag tog bilden av Frisco med. Where I sleep, en hörna av mitt rum!
Har haft några mysiga dagar nu med massa julfirande hemma och hos faster med mina kusiner. Tänkte jag skulle avsluta photo challengen idag som jag har slarvat med så jag kör två kategorier i ett inlägg. "Where I sleep" och "I adore" är de sista kategorierna och "Where I Sleep" passar bra då jag har varit och köpt tapeter och säng i veckan för att kunna göra om mitt rum!



Julafton!

Jag och min bror tänkte bara hälsa God Jul, slitna och oseriösa som vi är! God Jul och God Fortsättning, kom ihåg att ni är underbara allihop!



Dag 14

Favoritequotes idag! Båda är lite humoristiska men den övre stämmer bra in på min personlighet! Hoppas ni har det bra såhär två dagar innan jul!




Dag 13

Idag har jag fått köpt alla mina julklappar och jag känner mig jäkligt nöjd! Dagens kategori är Dreams och min dröm för tillfället är att bo ett år i Australien! Hade inga bilder så de här kommer från Google.



Dag 12 - Memories

Jag, Sara och Felicia sov över i våras och efter några timmas singstarspelande så spelade vi monopol till fem på morgonen...
...USA resan för några år sedan var feeeeet och något man alltid kommer ihåg...
...Fattade nog inte ens hur bra Veronica Maggio var när jag såg henne för några år sedan, men jäklar vad bra hon är och var!...
...London 2011...
...min konfirmation när jag spelade Jesus...
...Och Frisco som liten!
 



When all the bagage just aren't as heavy

Woah, som få troligtvis har missat så börjar jullovet idag för de flesta av oss som pluggar! Jag har varit hemma en stund och äntligen slängt upp julpyntet! Däremot så har jag få hyllor eller liknande för tillfället så jag har bara slängt upp allting i högar på de få ställen där man kan ställa saker. Men nu har julstämningen höjts massor i rummet och med bara fyra dagar kvar till julafton så känns det toppen!
 
 



Dag 11

Gamla bilder från när jag sjöng i kör och spelade fiol.
Åhhh jag längtar verkligen efter denna konsert, älskar denna kvinna!
Rihanna i somras, det var fantastiskt!
En av de konserter jag verkligen skulle velat se som mina föräldrar varit på - Madonna!
Dagens ämne är musik och jag blandar min egen fina musikaliska historia (haha) med konserter!



Dag 10

Haha hade så mycket problem med att hitta en bild som passade in till dagens kategori "Fun" eftersom jag inte haft med mig kameran ut på ett tag men sedan hittade jag denna bilden! Vad är roligare än att sova fem pers i en dubbelsäng liksom?! (Ja vi är endast fyra på bilden men någon var ju tvungen att ta kort)



Dag 9

 Bilder från årets resor till Egypten, Prag och Berlin.
Idag kör vi alltså Favourite Thing och måste säga att en av mina favoritsaker (förutom choklad då förstås) är att resa! Helst till varma länder när det är kallt och korta ointressanta lov här hemma.
 



Dag 8

Dagens kategori är Best Friend så här kommer två bilder på mig och mina två bästa vänner Pauline och Maja! Jag har många bra och jättefina vänner men dessa slår allt. Det bästa är att det nästan aldrig finns bra bilder på mig och m för att vi alltid gapskrattar 



Dag 7

Dagens kategori- "hair", svåraste hittils då jag har få bilder på bara hår. Därför fick det bli hår av den bästa sorten - på en riktig skogsmullehäst!
 



Then and now

Ingen Photo Challenge igår så vi kör gårdagens kategori idag! Idag är det "Then and Now" så jag blandar bilder från 2005 och framåt! Är ingen bild från 2013 men dem finns ju på bloggen i vanliga fall.



Luciafirande





Har världens roligaste skola! Idag när vi skulle se på luciafirande visade det sig vara mer av ett spex i början! För att få bli lucia fick var lucian tvungen att klara av tre uppdrag - besegra massa Jimy Åkessons med tårtkastning, trösta Miley cyrus under wreckingball genom att lära henne att twerka och besegra det väldigt allvarliga stormarna Sven och Simone! Efter det var det självklart ett vanligt luciatåg med väldigt fin musik, annorlunda firande men jättekul!



Dag 5

Dag 5- "Someone you miss"... Det här valet är uppenbart för mig! Världens bästa människa, min storbror. Som dessutom kommer hem om 6 dagar, äntligen!



Mer jul

Onsdagar är ju iprincip mina lediga dagar eftersom vi bara har en lektion. Idag har jag spenderat tiden på bästa sätt - bakat och bakat och bakat! Vill ha lussekatter och pepparkakor till lucia och för att få till det tidsmässigt så ställde jag mig och gjorde pepparkaksdeg, vitagubbardeg och lussekatsdeg idag! Har även gjort alla lussekatter med mamma och en fjärdedel av pepparkaksdegen!
Lite julmusik på det och de 13 dagarna som är kvar känns inte som en så lång tid!



Dag 4

Sådär ja, Black&White var temat idag och jag har haft mer problem med detta än något annat (trots att jag har lagt ut svartvita bilder nästan alla andra dagar) så kände jag att det var svårt att hitta rätt motiv. Fick bli det jag älskar bäst med nya lägenheten - utsikten från mitt ena fönster! Är magiskt just nu med alla ljusslingor! 



Let me treasure you

 
Vi har världens roligaste sak i vår skolmatsal just nu - musik som pumpar ut ur högtalare och så får man välja en låt som ska spelas för fem kronor! Kanske inte låter så roligt men det blir så go stämning och folk sitter och skrattar och dansar med i låtarna (det är kul så länge man kan prata med varandra i alla fall och höra vad den andra säger)! Det allra bästa är att pengarna går till Musikhjälpen! Så samtidigt som vi får mysigt så skänks pengar till en god sak och vill man inte bestämma låt kan man köpa kakor för en slant. Tycker det är grymt hur engagerad skolan är, tummen upp!
Vill ni själva ha lite bra musik så lyssna på den här mixen, bästa på länge!  https://soundcloud.com/dieg_med/dieg-med-soleil-mixtape



Dag 3

 
Godkväll! Dagens photo challenge kategori är husdjur så här är bilderna på dem! Frisco är en schapendoes, fyra år och Honey är fem år!



Dag 2

Photo Challene dag 2 är Selfie! Fick bli något dagsfärskt då jag slänger upp andra selfies lite här och var så jag inte hade mycket ovisat kvar. Ska försöka gräva fram några bra bilder på mina djur också, annars är jag ju körd imorgon tack vare att mörkret stoppar mig från att ta några nya bra bilder på dem! 



Summer throwback

Okej, första utmaningen - summer throwback! Får bli en bild ifrån Berlin, sååå härlig resa!



Photo Challenge

hittade bilden och idéen på swirya.blogg.se
Fortfarande sjuk och det mest spännande som har hänt idag är alla intriger i Pll. Kommer vara lite liknande i veckan blandat med plugg och uppackning, därför blev jag sugen på att köra denna utmaningen börjar idag och avslutar på julafton! Kommer ta gamla bilder men också försöka ta nya! 



The way of life

Febern håller i sig och idag blir det ännu mer filmer, tror jag börjar med någon gammal disneyfavorit som Aladdin eller djungelboken! Ni är mer än välkomna att ge andra filmtips (alla genrer) så jag har något att se på! 



Det är så mörkt

 
Min förkyldning från tidigare i veckan har inte släppt utan istället blivit värre och gör så att jag nu inte orkar göra någonting. Släpade mig igenom dagen i skolan men ska nu försöka bota skiten med toast, varm choklad och massa filmer! Först ut blir Ensam Hemma 1!



She knows that that is wrong when she looks into his eyes

Ph: Hade glömt mina natur/frostbilder! Här får ni en icke visad och icke redigerad favorit.
Jeeeezus vad det blåser ute, Sven är inte nådig!
Har sedan mitt förra blogginlägg pluggat lite och har storshoppat med mamma. Fick lite julklappar köpta faktiskt, känns jäkla gött (försöker få det att låta lite mer göteborgskt, måste ju börja någon gång) och längtar efter att slå in julklapparna eftersom det faktiskt är det roligaste! Har ni köpt några julklappar ännu?



My darlin

Hade en otroligt kort skoldag idag också med bara en lektion på 80min. Hittils har jag hunnit laga mat och lyfta upp lite saker ur mina flyttlådor. Men har inte så mycket att göra mer, har ganska lite att göra i läxväg, kan inte träna på grund av min förkyldning och det är regn och stormblåstar ute så jag är inte sugen på att gå en långpromenad heller. Ska därför kolla ett avsnitt av pll, var längesedan senast! 



Love actually


Har haft ont i halsen enda sedan jag vaknade imorse och har sedan dess bara känt mig mer och mer förkyld. Så nu ska jag se på den filmen som alla verkar se på för tillfället för att komma i julstämning - love actually!



Talk you down

En fördel med nya lägenheten är omgivningen. Så idag när jag gick ut med frisco så utforskade vi området i en knapp timme. Och gud vad mysigt det är med vattnet så nära! Dessutom hittade vi en utsiktsplats som Frisco älskade att springa omkring på och där man såg ut över hela göteborg, så magiskt!



Julstjärnor och kartonger

Hejsan! Igår var det tänkt att jag skulle flytta och bli göteborgare, så besvikelsen blev stor när det visade sig att flyttbilen gick sönder på väg till Trollhättan. Därför spenderade vi eftermiddagen med att packa upp de få lådor vi redan hade i lägenheten. Idag har vi däremot lyckats flytta och jag har nu packat upp alla mina kläder. Imorgon ska jag försöka packa upp resterande tre lådor med mina prylar och försöka få någon struktur på rummet! Ska även koppla in min dator sö jag kan lägga upp bra bilder. Kram



Första advent!

Ph: Bjuder på en stämningsbild från förra årets december och en bild på hur vi har det just nu!
Godmorgon på er! Första december, första advent och sista dagen i Trollhättan för min del!
En stor dag med andra ord och efter att ha kollat blogg.se's förstasida och sett alla julinlägg om lussekatter och julpynt så är avsaknaden av julkänsla påtaglig i mitt hus, det är väldigt tomt överallt nu. Hittar ingenting alls, alla skåp är tomma och jag får sick-sacka mellan flyttlådor! Lyckades ändå bygga upp lite julkänsla imorse genom att se på "Schmack It"s julkalender och även det första avsnittet av SVTs. Tycker faktiskt den verkar riktigt mysig detta året, älskar julkalendrar! Däremot hittar jag inte mina chokladkalendrar eftersom jag packade ner dem igår så jag får väl äta ikapp mig en annan dag. Igår var jag också hos Maja under kvällen, såg på film och fick en jättefin present!
Glad första advent på er (jag fortsätter hävda att man säger så även om mina föräldrar påstår att det inte finns ett sådant uttryck) och hoppas någon orkade läsa allt!