SS14

Det här måste bli mitt nästa inköp!! Kappan är så enkel, tidlös, snygg och också ljus så att den lättar upp vårgarderoben lite! Från Zara, 1159;-



Fortune queen

Äntligen kopplat in min dator igen (har haft den ståendes medan jag har gjort om i rummet) så nu kan jag börja blogga normalt med bra bilder och mer motivation att fixa fint! Först upp av bilderna blir de från Lanzarote!
 



Something is boiling in me

What can I say mer än att jag har FRUKTANSVÄRT mycket plugg just nu så att det är allt jag gör tre veckor framåt?  Rummet är nästan klart nu, hittade en lampa igår när jag var och handlade inredning med mamma som vi ska sätta upp idag, bilder kommer förhoppningsvis ikväll eller imorgon!  



In the swing

Nu börjar vårkläderna trilla in i affärerna och det känns mycket roligare att handla igen! Kläderna ovan är lite "best of the best" ungefär. Har idag känt mig som att jag börjar bli förkyld vilket suger och resten av veckan ska jag bara plugga helhjärtat till alla våra prov de kommande veckorna. Kram



Cookies and cream

Det här är min "dagens prestation", citron macroner (som jag är riktigt stolt över - har aldrig fått dem så fina förut!) och cookies and cream cupcakes! Bilderna får vara som dem är då det är hopplöst att redigera på denna datorn utan Photoshop (desssutom så efter jag hade redigerat dem så sparade pixlr bilderna i fel format). Imorse körde jag cxworx så förhoppningsvis så har jag lyckats förbränna all smetjag har ätit!



I'm sitting with you and we're glowing

Färgade håret i onsdags, som bilderna visar! Det blev lite mörkare med ljusa slingor och fick nu bort min utväxt och slitna toppar. Klippte även upp min lugg lite så det känns najs med lite förändring. Pauline var även här onsdag - torsdag, så mysigt! Hoppas ni får en bra helg, kram!



Rythm of my life

Grym dag idag trots att skolan har börjat och trots att vi i skolan fick veta att första lektionen var inställd så vi kunde sovit längre. Vädret bättrar på humöret rejält, solen visar att våren äntligen är påväg! Idag ska jag lasta in alla kläder i mina nya garderober som nästan är färdigbyggda...så snart kommer bilder på rummet upp!



Do what you gotta do

Tre bilder som sammanfattar mitt sportlov väldigt flyktigt! Har varit en vecka i Lanzarote och igår var jag hos Maja, ett toppenlov helt enkelt! Kommer fler bilder sedan, ska överföra och redigera först. Kraam



Golden

Alltså hittade dem här skorna på Asos efter jag såg Angelica Blick ha på sig dem och hur feeeta är dem inte?!?! Har kollat hemsidan varje dag sedan dess men lika feta som dom är, är dem utsålda. Dör skordöden så om någon hittar dem mirakulöst någonstans så tar ni och kommenterar var, tack! 



Stay awake

Den här kvinnan är ju helt fantastisk. Lördags var asbra, Oslo fram och tillbaka på en dag och se Ellie var verkligen jätteroligt! Bilderna är lite skakiga och suddiga men försök ta bra bilder men en mobil i mörkret under en konsert samtidigt som du blir puttad på från alla håll, inte det lättaste. Sedan lördags har jag hunnit få min säng och montera alla garderober så nu ska bara inredningen in i dem, dörrar på och belysning in och så är de klara. Känns så gött! Dessutom fyllde min underbara mamma år i måndags så jag har haft fullt upp. Ska försöka slänga in några inlägg innan jag åker till lanzarote, kram! 



You my everything

Ph: Bilden är ifrån somras när jag och Sara var på Rihanna, vilket är den senaste konserten jag var på!
Idag är en stor dag - dagen då jag äntligen får se Ellie Goulding live! Därför ska jag spendera sex timmar i en bil fram och tillbaka till Oslo för att få se en utav de bästa brittiska artisterna uppträda. Igår var jag på Ikea och inhandlade mina garderober som kommer imorgon, så snart är mitt rum färdigrenoverat också! Ska bara bestämma småsaker som lampor och liknande innan jag kan kalla det helfärdigt. Hoppas ni får en grym lördag, kram!