Of the night

Har som varje onsdag slutat tidigt och är därför hemma och tar det lugnt för tillfället. Snart ska jag iväg och gymma på ett av mina favoritpass - CXWORX! Ikväll ska jag och pappa ta tag i tapetseringen av mitt rum, har haft för mycket att göra måndag och tisdag. Kram!



Hungry heart

Har mer eller mindre spenderat hela helgen på mitt rum - målandes, spacklandes och slipandes! Igår målade jag taket innan jag åkte och såg på en musikal med mamma och pappa, idag har jag varit på gymmet och målat tre av fyra väggar! Imorgon avslutar vi förhoppningsvis väggarbetet och tapetserar min fondvägg så att jag kan sätta in nya garderober i veckan. Det kommer bli som ett helt nytt rum!
Är supertaggad och hoppas på att kunna uppdatera mer i veckan när jag inte har fullt upp med att få färg i ansiktet! Kram



Chase the shadows away

Tänkte bara titta in och säga att jag fortfarande lever! Saknar sommaren gör jag också och därför slänger jag in en gammal bild på familjen från ca 2 år sedan!



Do it for the love

Här kommer mina raketbilder ifrån nyår! Tog andra (mycket sämre) bilder från när vi åt och vid tolvslaget med mobilen så det får bara bli raketerna som kommer ut eftersom det var det jag tog med kameran.
Idag är min sista lovdag och jag känner mig ganska opepp på att gå upp halv sju imorgon. Och att plugga idag... Men snart är det sportlov och då är jag i Lanzarote och innan det ska jag till Oslo för Ellie Goulding så det kommer förhoppningsvis bli två grymma första månader 2014!



Hey what's the time?

Jag fick allt med mig klockan jag ville igår - nöjd som satan! Nu kommer jag äntligen börja använa klockor på riktigt! 



Everyday


Tjenare! Är på klockjakt i staden men har inte fått prova den jag vill ha ännu. Har även hämtat mina tapeter, snart börjar renoveringen av rummet! Kram, ska fortsätta leta nu!



Dreamin about you

Någon gammal bild från september då det faktiskt var soligt och varmt ute.
Eftersom jag har haft vänner här konstant i tre dagar tänkte jag ta vara på dagen framför The Avengers och kamma hunden! Kanske även redigerar mina nyårsbilder lite senare och lägger ut bilder några dagar för sent! Kramkram



2014

Har haft en jättebra nyårsafton med Maja som kom till Götet och sov här! Igår kom sedan Olivia, Elin och Svea också så hade en avmysig dag! Olivia och Svea sov över tills idag och efter en shoppingrunda så åkte dem hem och nu har jag tränat. Känns som att 2014 har börjat bra!