Godis och Myggor!

 Hali Halå! Är nu i stugan och sommaren känns mer som sommar, speciellt efter min joggingtur då tusen myggor förföljde mig. Jag känner även ätt godissuget har ökat, jag skulle göra vad som helst för en marabou just nu! Lite hederlig James Bond toppar kvällen och sommarkänslan är komplett!



Nytt!

 
Sådärja! Nu har jag också fått nya blogg.se, känns underbart... tror att det kan bli riktigt lyckat!
Och samtidigt som Blogg.se har uppgraderat sig så gör jag med det - jag åker ifrån stan och njuter av sommaren så som man ska göra, i stugan! Tre fullpackade väskor med kläder och böcker... bättre med för mycket än för lite!
På måndag så blir uppdateringen kanske sämre, jag ska hyra häst i en vecka så jag får svårt att blogga då!
Men jag ska försöka att keep it up! Vi hörs senare, kram!
 
Jag bjuder på en fin bild av den bästa från förra sommaren!



Inte ens samvetet har någon plats.


Godmorgon på er!
Bion igår var helt fantastisk, Snow White är verkligen en jättebra film! Den var jättebra gjord, jättebra skådespeleri och de avslutade allt med en fantastisk Florence + The Machine låt - Perfekton! Jag skulle gärna se filmen igen och jag skulle inte ha något emot att ha den hemma i filmhyllan heller... jag är riktigt svag för sådana klassiska, lite övernaturliga filmer! Se den om ni får chansen!



SARRAAAA!!!

KRILLEEE. Fast istället så kör vi på SAARRAAAA. Yeess. Jag är hos Sara och vi kollar runt och gör allt som vi vanligen gör. Vi har tillexempel bokat biljetter till bio! Snow White And The Huntsman blir det! Ska bli så grymt, jag har sett fram emot att se den filmen! Ta inte inläget för seriöst, vi hörs!
Kolla in Saras blogg på www.bootsaremadeforwalking.webblogg.se !



Från smet...

...till färdig kaka!
Sådant här jag unnar mig på kvällen, varför inte? :)



TOPSHOP<3



Japp, Topshop är min favorit affär och därför var jag tvungen att sätta in en samling av outfits som jag vill ha! Alla kläder, FÖRUTOM den svart klänningen som är från BikBok, är ifrån Topshop! Vilket plagg är er favorit?



Just can't get enough

HAHAHA, åh herregud. Jag såg den nya Ica reklamen för första gången för en stund sedan, K-L-O-C-K-R-E-N!
Så jag tänkte att alla som inte upplever sommaren på rätt sätt genom att segla utanför Somaliaskust (jag är en utav dem som tyvärr inte gör det) kan få uppskatta klippet lika mycket som jag!




DanceDanceDance

Hejsan, uppdateingen har matchat mig idag - kass! Nämen jag har verkligen inte mått bra idag, men nu mår jag mycket bättre! Men för att fördriva tiden medans jag var en zombie som lågni sängen så har jag spelat DS, vilket var jättelängesedan jag gjorde, så nu är jag helt fast! Hörs senare - DS:et kallar!



Godspell

Är det någon annan än jag och Felicia som älskar "Project Runway"? Åh, jag älskar verkligen Austin som är med i All Star just nu! Han är så genuint och härligt galen och glad... helt unerbar! Därför bjuder jag på en bild av honom. Vad är ert favoriprogram just nu? Kram!



ANTM

Nu har Felicia åkt hem och jag har bänkat mig framför säsongsstarten av ANTM (Americas Next Top Model) Americans vs. Brittishs! Jag tror att säsongen är grym och jag kommer att sitta bänkad framför tv:n varje vecka!



I know a place...

Äter cheescake på altanen med Felicia <3



Blixtrar och dunder, magiska under!

Ja, som rubriken säger så åskar det och håller på här utanför huset! Vädret var jättefint tills det bestämde sig för att bannlysa mig från all ikopplad elektronik och allt som kan likna avkoppling i soligt väder! Jag hoppas verkligen att hela somaren inte fortsätter såhär, då kommer jag flytta utomlnads, genast! Fast det skulle jag inte ha något emot i vanliga fall heller... typ USA eller Thailand låter lockande! Mm, nä nu får jag sluta dagdrömma, kram!



I'm on my way to heaven



Ojoj, någonting har hänt... det är soligt ute! Vad kan ha gjort så att vädergudarna tänkte ge oss sol under sommaren? Jag tänker knappast klaga på det utan jag ska istället utnyttja det till max och lägga mig ute på altanen med en bok och bästa hunden! Kram!

Bjuder även på en somrig bild så att sommarstämmningen ökar ännu mer!



The Big Bang Theory

Har precis ett färdigt världens läskigaste criminal minds avsnitt... för att kunna sova efter något sådant så kollar jag på TheBigBangTheory som lättar upp den inbillade läskiga stämningen och alla evenruellt inbillade spöken som lurar överallt!Vi hörs imorgon, kram!



A lot like love!

Efter att ha tecknat i några timmar och varit ute på promenad i regnet med hunden och föräldrarna så ska jag snart ta och bänka mig soffan framför en film som jag tycker är jättegullig! Den går på nian klockan nio ikväll och heter "A lot like love". Den är supergullig och om du tverkar det minsta på om du ska se den eller inte - kolla trailern!




So I'm moving to New York



Regnet forsar fortfarande ner utanför mitt fönster, inte precis det roligste vädret att hitta på något i. Därför njuter jag av det på bästa sätt; liggandes i sängen i min onepiece läsandes en bok med mysmusik på i bakgrunden och självklart med något gott att äta till! Just nu fick det bli varmchoklad med grädde och marshmallows som är toppad med riven choklad och lite bullar som står på sängbordet. Kram!



Fallin for your eyes

Godmorgon... eller förmiddag! Har precis kommit ur duschen efter en löprunda i ösregnet plus fyspass!
Jag känner mig riktigt duktig som tränade det första jag gjorde på morgonen, därför tänker jag nu lyxa till det för mig själv och köra en riktig lyxfrukost samtidigt som jag har hårinpackning i håret och lyssnar på all min favoritmusik! Hoppas att ni har det bra, vi hörs senare igen!



All night

Sitter framför tv:n och bloggar från min brorsas surfplatta, mobilen vill inte funka längre.... köp aldrig en htc säger jag bara! Jag ska ta och blogga lite mer imorgon, då kommer förhoppningsvis även lite mer bilder upp! Kram!



Lé chic!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min favoritbloggare just nu är absolut Angelicka Blick! Hennes kläder, bilder och inlägg är så snygga alltsammans. Jag skulle gärna ta och addera hennes kläder i min garderob!

Bjuder på några av mina favorit outfits från henne, jag kan ju säga att jag har fler än en!

 

Hennes blogg!




Keep us in the dark

Nu äre filmdags med Felicia, Alvin och gänget tre!



Topshop



Tänkte visa de sex besta köpen som jag tycker att man kan göra på Topshops rea just nu! Det är tre fina somriga klänningar, ett snyggt linne, en skitfin jacka och ett par härliga skor!



You couldn't stop if you tried it.

Här börjar jag nog snart blogga, börjar hajja mer och mer om inställningarna ocskå så designen blir mer och mer personlig! Kramar.