She's a leopard





Det är valborg idag som ingen säkert har missat! Vi har gäster men ska snart till Johanna för att fira valborg på vårat sätt! Har även haft på mig denna kjolen idag, rockin' that animalprint!



I like your style



Febern har hållt i sig idag också så jac har tagit det lugnt framför tvn hela dagen, har bland annat börjat morgonen med Ice Age - underbar film! Nu ska jag läsa Style By, lite mode skadar ju aldrig!



Lite feber och sådant dära



Ja men vad säger ni, varför inte slänga in lite halsont och feber såhär på en fredag? Såg fram emot att ha en helg med vänner men nu är det en fredag med filmer, glass, saft, halstabletter och choklad! Har precis avslutat På spaning med Bridget Jones och försöker nu bestämma mig för vad nästa film blir! Kram hörs senare!



It's a beautiful day











Fika med Felicia i stan på strandgatan, lite allmänt bryggmys och en ensam tänkarpromenad har fyllt dagen!



Lets se the sunset



Har varit vid slussarna nu ikväll med Pauline och haft lite picknick! Vi köpte på oss lite jordgubbar, vindruvor och choklad så sedan var vi redo att inta våra platser i solen! Fast det blev väldigt kallt när du solen gick ner så då åkte vi hem... jag kämpar fortfarande för att få tillbaka känseln i fötterna!



Want to paint the sky


Lite slarvigt tidsfördriv i solen....



Vi tar ett maraton!


Ska ut på en morgonjogg såhär innan frukosten! Och jag kan säga att det inte finns någon bättre låt att jogga till än just Maraton av Alina! Älskar min nya tränings spellista!



Scrubs




Fick gå hem tidigare från skolan idag för att jag mådde dåligt och har nu varit hemma halva dagen och slöat framför tv:n. Nu rullar Scrubs, och jag sitter i soffan med mamma... jag ska allt se till att jag mår bättre till imorgon då vi ska se på bio med klassen och min fina vän Pauline fyller år!



Thai!



Glädjeskrik för att äta thaimat!




Sitter på en dröm


Blää orkar inte skriva om inlägget som Blogg.se så snällt raderade, jag är i alla fall på väg till överby för att träffa Maja - det var allt i korta drag. OCH SEX RÅDJUR SPRANG PRECIS FÖRBI SÅ FORT DEM KUNDE! SEX STYCKEN!



Ut i regnet!


Nu ska jag, som äkta svenne, ge mig ut i det forsande regnet på en timmes powerwalk! Gud vad jag har saknat det svenska vår/sommar/höst regnet.... mmm mysigt!



Gårdagen

Igår så var Sara och Felicia här, efter att vi hade tagit en tur ner till affären och köpt massa onyttigt. Under kvällen så satt vi och kollade på Star Wars, dem har ju sånt maraton på 6an just nu! Sks sitta bänkad nästan varje kväll hela denna veckan för att se filmerna, de är ju legendariska!



Oflyt var det ja!

Var så nöjd med att jag hade 40min över imorse tills jag skulle ta bussen till stan för att samlas där med klassen... men sedan så hittade jag inte mina nycklar så nu har jag sprungit fram och tillbaka mellan två busshållplatser några gånger och att jag kom på bussen på tredje försöket var bara för att jag sprang över gatan viftandes med armarna som en och annan kalkon. MEN JAG ÄR PÅ, WIHO!



Flaws!

Godmorgon! En dag som denna har jag tänkt ta och bjuda på vad som är mina favoritlåtar för tillfället! Det har inte släppts så mycket bra musik det senaste enligt mig så om ni har några egna, nya favoriter så skriv det gärna! 
Petter – Släpp mig fri
Petter – Alla vet
Petter – King
Petter – Tills döden skiljer oss åt
Bastille – Flaws
Bastille – Bad Blood
Movits! – Nitroglycerin
 
Det är mycket Petter men hela hans nya album är så grymt att det inte är konstigt! 



Prag









Slänger upp lite mobilbilder ifrån Prag! Jag var där nu under lovet på handbommscup och jag kan säga att det här var de bästa bilderna jag hittade... resten är egobilder eller allmänt fula bilder på oss alla! Valde att inte heller ta med donken, även om det var vårt andra hem!



Guldigt



Sitter och fixar naglarna, första gången jag testar nagelklistermärken... hoppas att resultatet blir bra nu!



Svettttt


Nya träningskläder, gud vad jag vill börja svettas sönder i dem!



Smultron & Tång





Det här blir ett riktigt cheezy inlägg men så får det vara. Är ute på kusten och har precis avslutat middagen på Smultron & Tång, en helmysig restaurang med fin utsikt! Vädret är strålande och det finns inget bättre en soliga dagar på kusten! Kram



No judging



Skulle bara in på Torp och byta ett linne till en annan storlek när jag tittade in på Stadium och såg deras flyttrea! Nu är både jag, mamma och pappa fast här inne och lastar på med nya träningskläder!



I'll be there for you



Sittet ute och äter frukost på altanen, jag älskar vädret vi har just nu! Hunden var tvungen att sticka in sin nos på bilden också, nyfiken som han är! Det kämms också alltid extra bra när "Friends" introt spelas på radion!