Spread my wings


Är nu tillbaka i skolan och till vardagslivet efter ett underbart påsklov. Jag har haft Maja hos mig två dagar, träffat pauline, moa och julia en heldag i stan - inklusive spontanbio, åkt till Vänersborg för att träffa Elin och då även haft grillpremiär, tränat, käkat tonvis av godis och slappat i stugan. Tack vare det lovet har jag varit jätteglad hela dagen idag trots att jag kom nästan två timmar tidigt till skolan imorse och jag har ett muntligt nationella i svenska imorgon som jag skulle kunnat vara mer beredd inför.
Ska nu läsa på mitt muntliga anförande en gång till och sedan titta på Happy Endings. Ha en bra kväll, kram!



Rhino

Godkväll på er! Sitter och pluggar matte och det går sällan så lätt som med ett Dieg Med mixtape. Goaste musiken och de är alltid runt en timme så man behöver inte bya låtar och hålla på. Lyssnar just nu på detta. Hade sovmorgon till 11.35 imorse så kunde sova länge och det kunde behövas efter att jag varit i Luleå, Stockholm och Göteborg under ett tidsspann på sex timmar igårkväll. Bilder från norr kommer i veckan, när jag har ork och tid. Kram!



Gonna take you higher


Nu sitter jag på planet! Mot Stockholm och Luleå!!



Du vill så gärna att någon ska se dig men jag har hela världen med mig

 
Hej! Blev ingen bloggning eller joggning igår, spenderade tre (!!) timmar hos en nagelterapeut och fixade lösnaglar! Första gången jag har lösnaglar och det känns grymt konstigt, tar en evighet längre att skriva sms och på datorn. Resten av gårkvällen gjorde jag läxor och det ska jag göra lite ikväll också efter jag har tagit mig till gymmet för att träna. Ska inte plugga något till helgen för imorgon åker jag till Luleå för att träffa min bror, ska bli så kul! Inte träffats honom sedan i vintras så det ska bli skitkul!



Candy love

Hej! De här bilderna sammanfattar väl i pricip dessa fina eftermiddagar och hur jag spenderar dem, vädret äger ju! Har haft en lång skoldag idag som varje tisdag så man känner sig lite slut nu. Men ska nog iväg och träna om en stund, inte allt för hårt men lite styrka. Imorgon är planen att jag ska springa långpass (9km) så jag vill inte ha träningsvärk då. Ska nog börja byta om snart, kram!