Pocketful of sunshine

Sista mars idag och två av världens härligaste människors födelsedag! Juliette och världens bästa bror, min bror, fyller år idag! Så grattis till dem, wiho! För ett år sedan var också jag och mitt gamla handbollslag i Prag, fyfan vad kul det var, lite throw back thursday på det. Idag har jag joggat och bokat tid för att fixa naglana på onsdag. Känns som en bra måndag och det hoppas jag att ni har haft också! Kram



Rawr

Sådär ja! Nu är bloggen uppdaterad och vårfräsh! Gillar ni det? Vi har haft underbart väder hela helgen och igår var det full rulle då jag var med Nelly på förmiddagen innan jag, mamma och pappa gick på Rock of Ages musikalen. Den var grym, så värd att se! På kvällen satte vi oss och åt tapas i stan och det var också något av den godaste maten jag ätit på länge. Alltså en totalbra dag! Idag har jag tränat och vandrat i solen (om man bortser från allt pillande med bloggen alltså). Hoppas er helg har varit bra, kram!
 
Har ändrat bredden på bloggen så de gamla inläggens bilder ser konstiga ut, men det får ni stå ut med.



Here she comes

Älskar min nya blus från H&M. Har velat ha en "off-shoulder" blus sedan jag såg Angelica Blick i Notion 1.3 's blus i höstas. Tyvärr sålde ju den slut och de som kom in nu till våren var inte likadana. Men denna tycker jag är extremt fin så jag är nöjd ändå! Finns även andra fina inne på Gina i flera färger för er som inte vill ha en rosa!



I stay up

Blev inget andra träningspass igår, åkte och köpte mig nya hörlurar och en fjärrutlösare till kameran. Idag har jag haft sovmorgon till 12 (hur gött som helst!), gått i skolan och tränat en omgång Bodystep! Innan jag går och lägger mig blir det ett avsnitt Blacklist och lite plugg, Blacklist är ju såååå bra! Kollar ni inte på det redan så ska ni börja!!!! 



Just do it

 
Ska snart iväg på dagens första träningspass, ska slakta magen på CXWORX. Jag är supertaggad och ska inviga mitt nya träningslinne från Nike. Väldigt snyggt (speciellt till sommaren när man blir lite brun) och skönt! 



Sooner or later

Adrian Lux har släppt lite ny, välgjord, mysdunksmusik som jag tycker ni ska lyssna på! Låten känns väldigt mycket influenserad av Above & Beyond! Hoppas en skiva kommer snart i samma stil, behöver lite ny musik att uppdatera spellistan med. Har ni några egna favoritlåtar/artister som ni kan tipsa om??



Våffeldagen

Våffeldagen!! Har haft en chill skoldag idag , vi slutade tidigare och då tisdagarna brukar vara längst och jobbigast så var det jätteskönt. Jag, Nelly, Charelle och Sandra bestämde oss för att fira våffeldagen vilket var jättemysigt och vi  lyxade verkligen till det med mängder av glass, grädde, sylt och chokladsås! Nu lyssnar jag på lite kvalitetsmusik och dricker te, älskar att avsluta dagarna med te. Kram!



Spanish lullaby

Idag är jag i princip ledig från skolan, vi har utvecklingssamtalsdag så jag åkte dit och hade utvecklingssamtal i en halvtimme innan jag åkte hem igen, så skönt! Planerat att bara chilla och göra saker jag känner för idag och hittils har jag joggat i nästan en timme och käkat. Next up - bakning! 



I know he's mine

 
Halloj! Denna helgen har varit grym, jag har firat min födelsedag med mina trollhättetjejor från gamla klassen. De kom igår och sov över tills idag då vi vandrade runt i stan och käkade froyo. Gruppbilden är väldigt oseriös, motljuset gör det också svårt att se normal ut för oss alla. Men så härligt att vårvädret har börjat komma! Hoppas ni har haft en bra helg, kram! 



Let's sweat

Idag har jag varit och storhandlat! Haft en liten extrafödelsedag nästan! Jag fyllde 17 i tisdags och sedan dess har bloggningen varit ganska kass, haft läxor och liknande hela veckan. Igår var det släktkalas och då fick jag blandannat världens bästa tekopp (stor som en soppskål, underbaraste jag varit med om). Idag slog jag slag i saken och köpte en dator för pengar som jag fick på min födelsedag och sedan fick jag även nya träningsskor för både gymmet och löpning av mamma och pappa när vi handlade idag, så grymma! Hoppas ni haft en bra lördag, nu ska bloggningen bli bättre när jag har en bärbar dator! 



High on believing

Fredaaaag som jag antar att ingen har missat!! Jag har redan haft fredagsfika med några brudar då vi käkade kladdkaka på lunchen, bra sätt att inviga dagen. Ikväll ska jag till stallet och sedan äta något gott, kolla tv och bara ta det lugnt. Har mycket i skolan för tillfället så det är skönt att ta det lugnt och återhämta sig! Hoppas ni får en bra fredag, kram! 



One day these boots are gonna walk all over you

Fick hem dessa igår via posten, nya älsklingar! Extremt snygga men har redan gett mig skoskav, vilket är det enda dåliga med nya skor. Men de kommer användas flitigt i vår/sommar, så nice med bruna, bara ben! 



Lanzarote, Part I




Rummet är klart?!

Sa att Lanzarote bilderna skulle komma först... så blev det inte. Bestämde mig för att rummet får räknas som så pass klart att jag kan lägga upp det! Saknas lite detaljer på hyllor och självklart ska jag skaffa ett riktigt nattduksbord och få ut de sista flyttlådorna men såhär är helheten! Jag är verkligen nöjd och hoppas jag lyckats fånga lite av känslan på bilderna. Visar även en bild i min nya kärlek, garderoben. Kram