Mobilblogg

Gör ett snabbt inlägg från mobilen innan jag ger mig ut och springer. Har varit på demokratidag hela dagen med politiker och därför fick jag sluta tidigare... Ska nu utnyttja tiden och ge mig ut och jogga innan det mörknar, lite nyttig får man väl vara!



Vettigt

 
 
Eftersom jag inte har något vettigt att skriva så bjuder jag på en icke-vettig-bild!



Filmtime!

Har varit iväg på handbollsmatcher hela dagen och är helt slut nu. Så ska mysa framför datorn med "Wild Child", fanta exotic, toblerone och lillvovven. Kram! 
 
Bilden är ifrån Notredame. 



Lördag!

Idag har jag faktiskt spenderat hela morgonen åt att spela sims, jag hade inte spelat det på jättelänge!  Sedan vid tre drog jag och pappa och tränade handboll, behöver bli bättre på en hel massa saker. Så skönt att faktiskt kunna träna på det man behöver! Ska nog ta och frossa i glass ikväll, det känns i alla fall extremt frestande med ett paket oreoglass i frysen! 



Min katt!

Det har verkligen varit fullt upp varje dag men nu är jag nog mer eller mindre tillbaka på bloggbanan igen! Ikväll blir det handbollsmatch och annat fredagsmys. Men för att fira att det är fredag bjuder jag på två väldigt bra videos som min kära vän Johanna (http://annajohannas.blogg.se) visade mig! Dem är lite natthumors varning men ändå, här har ni! 
 



Snabbis!

Snabbt inlägg bara eftersom jag inte har bloggat på ett tag! Har fullt upp i skolan och med träningen just nu och därför är det för mycket för att hinna blogga. Ikväll ska jag åka till Birger Sjöbergsgymnasiet på öppet hus.... många skolor som ska besökas innan valtider! Sedan blir det träning och fullt med plugg för svenska prov, så är det för tillfället!
 
JUSTE, BLEV ÄVEN INTERVJUAD IGÅR AV P4 NYHETER P.G.A. SKOTTLOSSNING I VÅRT OMRÅDE - PRETTY COOL (alltså intervjun, inte skottlosningen!!)!!!!!!
 



Jag är en nåålldyynnaa

Japp, efter att ha blivit använd som en nåldyna (fick två sprutor idag, och två är faktiskt mer än en!) så har jag kommit hem och ätit kladdkaka. Nu ska jag åka ner till överby med mamma och kolla kläder, ska bli jättemysigt! 



No light, no light

Sådär ja! Hemma från träningen och ska nu lösa lite ekvationer med en kopp te och Florence+The Machine. Efterråt ska jag belöna mig själv med att se det nya avsnittet av "Portkod 1321" och House! 



Portkod 1321

 
Åh, ska iväg och träna snart och det är inte säkert att jag hinner med att se det nya avsnittet av Portkod 1321!! Jag började se på det i söndags och är helt fast! Så bra serie och kan även säga att jag är kär i intro låten (Vinsent - Luckiest Girl). När jag kommer hem från träningen blir det att göra matteläxa och till det tar jag nog en kopp te som vanligt... WAHH, nu är avsnittet ute! 



Klart!

Sådär ja, nu är alla ändringar klara! Tänkte därför fira med roliga videos... jag dör vid kattvideon, så jäkla sött! 



They don't know I've waited all my life

Äntligen fått in en heather! Nu saknas bara en profilbild, ska försöka fixa det nu också. Under tiden lyssnar jag på OneDirection - Take Me Home! 



Söndag...

Blä vad fort den här helgen har gått. Inte hunnit blogga något så jag får väl kompensera det i veckan eftersom jag inte har något plugg då! Det ösregnar ute och det älskar jag att springa i - så jag ska ta och städa upp lite mer på mitt rum och sedan ska jag allt snöra på mina joggingskor!



Hej hopp allt går i en välldans galopp!

Jag känner som rubriken säger. Har inte bloggat på ett tag då jag var i Paris under höstlovet (jag kommer bombardera bloggen med bilder) och ända sedan min klass kom tillbaka till skolan så har det varit plugg hela tiden. 
Mina lärare älskar nämligen att lägga alla prov/inlämningar/redovisningar/diagnoser på samma två veckor.
 
Därför så gav jag mig ut och joggade idag när jag kom hem (vilket är helt underbart att göra innan man ska sitta still hela kvällen) och sedan så skrev jag klart min hemkunskapsinlämning. Nu ska jag genast sadla om till engelska innan jag tar tag i matten och syslöjden. Vi hörs troligtvis till helgen om jag inte är död då på grund av uttorkning av hjärnan! 



Höstmusik!

Jag vet inte vad ni gillar för musik eller lyssnar på men jag älskar musik och tänkte dra några höstfavoriter!
Mumford & Sons - Hopeless Wanderer, Of Monsters and Men - From Finner och Little Talks, Newton Faulkner - Write On Your Skin, Agnes - Walk Out Of here och Emeli Sandé - Breaking The Law! Har ni något bra tips på musik?